با ما همراه باشید

اجتماعی و انتظامی

آسمانی شدن جانباز ۷۰ درصد آملی

منتشر شده

در

آمل نیوز- قربانعلی مسافر / جانباز ۷۰ درصد آملی حاج قهرمان چاکتن فیروزجایی پس از تحمل سال ها درد و رنج به همرزمان شهیدش پیوست و آسمانی شد.

جانباز ۷۰ درصد این شهرستان شهرستان پس از تحمل سال ها درد و رنج به همرزمان شهیدش پیوست و آسمانی شد.

جانباز شهید حاج قهرمان چاکتن فیروزجایی که از درد ناشی از جراحات دوران هشت سال دفاع مقدس رنج می برد در سن ۵۶ سالگی دعوت حق را لبیک گفت.

این جانباز ۷۰ درصد متولد ۱۲ فروردین سال ۱۳۴۷ بوده که در عملیات کربلای ۴ از ناحیه اعضای بدن شیمیایی شده و دوباره در عملیات نصر ۴ در سال ۱۳۶۶ پای چپ خود را از زانو به پایین و هر دو گوش را به علت شدت جراحات جنگ از دست داد.

مراسم وداع با این جانباز شهید ۷۰ درصد امشب در آستان مقدس امامزاده ابراهیم(ع) آمل با حضور خانواده شهدا، ایثارگران، جانبازان، یادگاران هشت سال دفاع مقدس برپا شد.

پیکر مطهر جانباز شهید حاج قهرمان چاکتن فیروزجایی از ساعت 9 صبح فردا سه شنبه از ناحیه مقاومت بسیج، بلوار امام خمینی(ره) تا گلزار شهدای آستان مقدس امامزاده ابراهیم(ع) بر روی دستان مردم دیار هزار سنگر تشییع شده و در جوار شهدای انقلاب، هشت سال دفاع مقدس و دفاع از حرم به خاک سپرده می شود.

مراسم های ختم این جانباز شهید در روزهای سه شنبه 12 فرودین، چهارشنبه 13 فروردین در فاطمیه کوچه مرمر و پنج شنبه 14 فروردین 1404 از ساعت 15 تا 17 در حسینیه سیدالشهدا روستای سیاه لش برگزار می شود.

مراسم پایانی ترحیم این شهید قهرمان روز جمعه 15 فروردین از ساعت 10 تا 14 در فاطمیه کوچه مرمر برپا خواهد شد.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *