سیفالله فرزانه روز گذشته در آئین کلنگزنی احداث مجتمع گردشگری سد الیمالات اظهار کرد: با تفاهمنامهای که بین وزارت گردشگری و وزارت نیرو امضا شد این پروژه که یک پروژه ملی محسوب میشود برای استفاده عموم مردم احداث میشود.
وی افزود: در مازندران به دنبال اعتبار دولتی نیستیم بلکه دنبال ظرفیتهای بخش خصوصی هستیم، اکنون نیز در مازندران ۲۲۰ پروژه بالای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داریم و خواهان اضافه شدن گردشگری آبی هم هستیم که در حقیقت ظرفیتهای گردشگری( گردشگری کشاورزی، سلامت، آبی) با هم ترکیب شود که آینده خوبی را برای بخش خصوصی رقم میزند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران، گفت: با اتمام ۲۲۰ پروژه گردشگری در استان حدود ۲۰ هزار نفر مشغول کار میشوند.
مدیر عامل آب منطقهای مازندران نیز در این مراسم اظهار کرد: ظرفیتهایی که سدها، رودخانهها و دیگر تاسیسات آبی دارند تاکنون مغفول مانده بود اما با تغییر در نگرش توانستیم قدمی مهم برای توسعه گردشگری استان برداریم.
وی افزود: با پیگیری استاندار موضوع استفاده از سدها در گردشگری به عنوان اقتصاد مقاومتی قرار گرفت و طی قرارداد ۵۴ میلیارد تومانی توسط سرمایهگذار بخش خصوصی در حوزه گردشگری امروز اجرای عملیات کلنگزنی آن هستیم.
محمد ابراهیم یخکشی از واگذاری پنج سد به بخش خصوصی برای طرحهای گردشگری خبر داد و تصریح کرد: فاز اول دو سد تاکنون بهرهبرداری شد امروز این پروژه که در حوزه اشتغال تأثیرگذار است کلنگزنی شد.
وی گفت: با اعتقاد به اینکه با نگرش جدید توسعه رقم میخورد از سرمایه گذار خواستیم در این سد متفاوت کار کند.
حجتالاسلام مهدی رزاقی مام جمعه ایزدشهر نیز در این آئین اظهار کرد: افتتاح پروژه ها و کلنگزنیها در شرایط سخت امروز امیدبخش است و هر کسی قدمی برای سرافرازی کشور انجام دهد شایسته قدردانی است.
استاندار مازندران نیز در این آئین اظهار کرد: مازندران یکی از مقاصد مهم گردشگری کشور است و هر چه تعداد مراکز تفریحی و گردشگری افزایش پیدا کند، خدمات بهتری ارائه و اشتغالزایی میشود.
وی افزود: چند کار را همزمان در بحث گردشگری دنبال میکنیم، بحث اسکله، گردشگری آبی، طبیعت، جنگل و دریاچهها که در بیشترشهرستانها این ظرفیت وجود دارد.
احمد حسینزادگان، تصریح کرد: ظرفیتهایی مانند این سد که زیرساختها را دولت آماده کرده بود سالها وجود داشت اما کمتر به پیوست گردشگری توجه شد بنابراین کاری که انجام دادیم استفاده از ظرفیت داشتهها و زیر ساختها که توانسته به توسعه گردشگری کمک کند.
این مسوول خاطر نشان کرد: در کشور سرمایههای زیادی داریم که کمتر به آنها توجه میشود مثل همین سد که تنها برای یک مصرف با میلیاردها تومان هزینه استفاده میشد اما لازم است از آن در چند زمینه استفاده شود.
استاندار مازندران افزود: در مازندران دریا داریم ولی به دلیل نداشتن اسکله بهرهبرداری مناسب نمیشود و در اختیار مردم قرار نمیگیرد باید به مردم گفت، مازندران برای تفکیک و جداسازی و ساخت و ساز نیست باید زمینه گردشگری فراهم تا مردم استفاده کنند.
حسینزادگان با اشاره به اینکه بومگردی با تلاشهای شبانهروزی در حوزههای مختلف به نقاط خوبی رسید، گفت: چندین فعالیت اقتصادی در مزارع کوچک که بهزودی مجوزها صادر و فعالیتهای سازگار مثل پرورش ماهی، زنبورداری، گلخانه که نیاز به مجوز ندارد در یک مجموعه فعالیت میکنند.