آمل نیوز- قربانعلی مسافر / نوروزگاه تفریحی و آموزشی جمعیت هلال احمر در مسیر ورودی به شهرستان آمل در محور مواصلاتی هراز عصر امروز با حضور مسؤولان و داوطلبان هلال احمر و عوامل بهزیستی این شهرستان افتتاح شد.
نوروزگاه تفریحی و آموزشی جمعیت هلال احمر در مسیر ورودی به شهرستان آمل در محور مواصلاتی هراز با حضور مسؤولان و داوطلبان هلال احمر و عوامل بهزیستی این شهرستان افتتاح شد.
بیست و پنجمین دوره طرح ملی فاخر خدمات بشردوستانه اعضای شورای سازمان جوانان هلال احمر به مسافران نوروزی در این شهرستان با فضای مختلف دوستدار کودک، ایستگاه ایمنی و سلامت خدمات امدادی و بشردوستانه سحاب، رویدادهای فرهنگی، آموزشی و اجتماعی در پست هلال احمر طلبه امدادگر شهید یزدان حداد از امروز آغاز شده و تا 15 فروردین سال آینده همزمان با پایان تعطیلات نوروزی ادامه دارد.
این نوروزگاه زیبا با کلبه سنتی بومی مازندران، ایستگاه آموزش، نمازخانه، اتاق استراحت، فضای دوستدار کودک، ایستگاه سلامت و خدمات اورژانس اجتماعی 123 بهزیستی آماده ارائه خدمات به مسافران نوروزی است.
سرپرست فرمانداری ویژه آمل در این مراسم، اظهار کرد: از روزهای قبل تاکنون اعضای ستاد خدمات سفر این شهرستان با تلاش شبانه روزی در حال مهیا کردن شرایط برای مسافران نوروزی، هم استانی های مازندرانی و همشهریان هستند.
مصطفی سوادکوهی افزود: آمل از شهرهای شاخص مازندران و شمال کشور است زیرا با در اختیار داشتن کوه، جنگل، جلگه، رودخانه هراز، قله دماوند، اماکن تفریحی و زیارتی فراوان، آثار تاریخی و گردشگری بی نظیر در طول سال مسافران زیادی را به خود می بیند.
وی تصریح کرد: آمل همیشه هم مقصد سفر و هم در مسیر سفر قرار دارد و رائزان آستان مقدس امام هشتم نیز با عبور از محور هراز برای عزیمت به مشهد مقدس از این شهرستان تردد دارند.
سرپرست فرمانداری ویژه آمل با گرامیداشت یاد و خاطره پنج شهید امدادگر این شهرستان، بیان کرد: امروزه هرچه از اقتدار، امنیت، صلابت، پیشرفت، دستاوردهای عظیم علمی و پزشکی در ایران اسلامی داریم را مدیون خون شهدا، صبر و استقامت خانواده آنها هستیم و به هیچ وجه در مسیر تلاش و خدمت به مردم در راستای رضایت خداوند از آرمان های شهدا فاصله نمیگیریم.
به گزارش فارس، جمعیت هلال احمر در آمل پنج امدادگر شهید مجید صدیقی، علی ملکزاده آملی، جانبراز حیدری، سید اسلام موسوی و طلبه امدادگر یزدان حداد در هشت سال دفاع مقدس تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.