آمل نیوز- قربانعلی مسافر/ مدیرکل حفاظت از محیط زیست مازندران گفت: پنج پروژه محیط زیست مازندران به صورت همزمان با حضور معاون رئیس جمهور در پاسگاه دماوند وانا با اعتبار ۸۰ میلیارد ریالی انجام شد.
عطاالله کاویان اظهار کرد: پنج پروژه محیط زیست مازندران به صورت همزمان با حضور شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست در پاسگاه دماوند روستای وانا بخش لاریجان با اعتبار کلی ۸۰ میلیارد ریالی به بهره برداری رسید.
وی با اعلام اینکه عملیات اجرایی پروژه ساختمان محیط بانی دماوند در منطقه وانا از سال 1397 آغاز شده و بعد از 6 سال تکمیل شد و به بهره برداری رسید، افزود: برای این پروژه محیط زیست 33 میلیارد و 496 میلیون ریال از محل اعتبارات دولتی و 4 میلیارد ریال از سوی خیران نیک اندیش هزینه شد تا به مرحله افتتاح برسد.
کاویان بیان کرد: مساحت زمین پروژه 350 مترمربع بوده که با سازه اسکلت بتنی در دو طبقه به مساحت 150 متر مربع طراحی شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با بیان اینکه پاسگاه محیط بانی مصیب محله نیالا گلوگاه در سال ۱۳۹۷ کلنگ زنی شده و امسال به بهره برداری رسید، ادامه داد: ۲۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات دولتی و مبلغ ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال از سوی خیران برای این پروژه هزینه شده که سازه اسکلت بتی در دو طبقه به مساحت ۲۰۰ مترمربع است.
وی با اعلام اینکه محیط بانی فیلمات پناهگاه حیات وحش دودانگه و چهاردانگه ساری به مساحت ۴۵ مترمربع در یک طبقه به بهره برداری رسید، گفت: عملیات اجرایی این پروژه سال گذشته آغاز شده و با اعتبار ۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال به بهره برداری رسید.
کاویان با اعلام اینکه عملیات اجرایی پاسگاه محیط بانی چنگی پارک ملی پابند نکا هم از سال گذشته آغاز شده و با اعتبار ۴ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال در یک طبقه به مساحت ۵۰ مترمربع امروز به بهره برداری رسید، یادآور شد: پایگاه محیط بانی خرمن جینگا منطقه حفاظت شده بولا ساری هم عملیات ساخت آن سال گذشته آغاز شده و با اعتبار ۳ میلیارد ریال از سوی خیران در یک طبقه و ۴۵ مترمربع افتتاح شد.
مدیرکل حفاظت از محیط زیست مازندران با اعلام اینکه در استان تعداد پنج پاسگاه محیط بانی در گلوگاه، نکا، ساری و آمل با اعتبار مجموع ۸۰ میلیارد ریال بهره برداری و تجهیز شد، بیان کرد: هم اکنون پاسگاه محیط بانی به اندازه کافی در استان داریم، کمبود پاسگاه نداریم و بیشتر کمبود به نیروی انسانی و نیروی اجرایی محیط بان باز می گردد.