بابک دینپرست در بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی این شهرستان، اظهار کرد: استان مازندران یکی از استانهای مهم در زمینه تولید، اشتغال، صنعت و تجارت است که برای بررسی مشکلات واحدهای تولیدی چند شهرستان سفری به این استان داریم.
وی با اشاره به برگزاری جلسه مشترک ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی به همراه شورای تسهیلات رفع موانع تولید، افزود: بر آن هستیم تا در حد توان مشکلات واحدهایی که دچار موانع هستند بررسی شده و برای ان تصمیمگیری شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور با اعلام اینکه یکی از تکالیف ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مربوط به بخش صادرات و واردات است، تصریح کرد: قانونگذار طبق ماده 61 تعیین کرده است بررسی موانع و مشکلات مربوط به بخش صادرات و واردات را قانونگذار بر اساس ماده 61 تعیین کرده است البته مکاتبات مشخص با دستگاههای ذیربط برای رفع موانع انجام شده تا موانع صادراتی موجود بررسی و برطرف شود.
این مسؤول با اشاره به بازگشت یک هزار و 500 واحد صنعتی راکد مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی به چرخه تولید، یادآور شد: این تعداد از مجموع 10 هزار واحد تولیدی راکد است تا تعیین تکلیف شده و به چرخه تولید باز گردند البته در جلسه اخیر سعی شد تا تعداد این واحدها از یک هزار و 500 واحد صنعتی به دو هزار واحد افزایش یابد.
دینپرست با تأکید بر تعیین تکلیف تعداد 4 هزار و 500 معدن غیرفعال کشور با دستور صریح رئیسجمهور بود، بیان کرد: باید معادن غیرفعال و معادن منجمد فعال شده و به چرخه تولید بازگردد همچنین با تعیین تکلیف معادن تعداد 888 هزار اشتغال ایجاد میشود که 111 هزار شغل در این بین به صورت اشتغال مستقیم هستند./ خبر از قربانعلی مسافر