با ما همراه باشید

اجتماعی و انتظامی

تمدید ساعت کار ادارات مازندران تا ۱۵ فروردین

منتشر شده

در

ساعت کار ادارات مازندران تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ از ۸ صبح تا ۱۴ خواهد بود.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران با بیان این‌که بخشنامه تغییر ساعت کار ادارات به مدت ۴۵ روز دیگر تمدید شد، گفت: بر اساس بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور، ساعت کار همه ادارات، بانک‌ها و دستگاه‌های دولتی مازندران تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ مانند ماه‌های دی و بهمن از ساعت ۸ تا ۱۴ است. ‎

عیسی قاسمی طوسی امروز چهارشنبه یکم اسفند افزود: سازمان اداری و استخدامی کشور با ابلاغ بخشنامه‌ای به تمامی دستگاه‌های اجرایی، موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری، ساعت کاری ادارات دولتی را مطابق بخشنامه قبلی تا ۱۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ تمدید کرد.

وی تصریح کرد: با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی، حفظ پایداری شبکه سراسری برق و گاز و همچنین در پیش بودن ماه مبارک رمضان، مقرر شد که ساعت کار همه دستگاه‌های دولتی و نهاد‌های عمومی مازندران نیز مانند سراسر کشور تا ۱۵ فروردین از ساعت ۸ صبح آغاز شود و پایان کار ادارات نیز ساعت ۱۴ خواهد بود.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران خاطرنشان کرد: بدیهی است که رعایت ضوابط مربوط به مصرف بهینه انرژی در ادارات و دستگاه‌های دولتی نیز باید همچنان مورد توجه باشد و پایش مصرف برق و گاز به طور مستمر انجام شود.

قاسمی طوسی همچنین برخی شایعات مطرح شده در فضای مجازی درباره احتمال تعطیلی ادارات استان در هفته آینده به دلیل کاهش دمای هوا و افزایش مصرف گاز را تکذیب کرد و گفت: هرگونه تغییر ساعت کار ادارات یا تعطیلی احتمالی به دلیل سرمای هوا فقط پس از تصویب در کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان تعیین و از طریق استانداری و رسانه‌های رسمی اطلاع‌رسانی می‌شود.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *