آمل نیوز- قربانعلی مسافر / نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: سند توسعه قرآنی در مازندران با فعالیت کارگروه ویژه تنظیم شد هرچند جایگاه فعالیتهای قرآنی در مازندران مناسب نیست.
آیتالله محمدباقر محمدیلائینی در آیین اختتامیه مرحله استانی چهل و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در مجتمع فرهنگی و قرآنی بصیرت آستان مقدس امامزاده ابراهیم(ع) این شهرستان، اظهار کرد: کار برای قرآن برای همیشه ماندگار و جاودید است و نزد خداوند اجر معنوی ویژه دارد.
وی با بیان تنظیم سند توسعه قرآنی در مازندران، افزود: نباید تعداد هیأتهای قرآنی در استان کمتر از هیأتهای مذهبی باشد.
نماینده ولی فقیه در مازندران با اعلام اینکه اگر در زمینه قران و علوم قرانی تلاش داریم دین خود را ادا میکنیم هرچند کوچکترین گام برای قران ماندگار بوده و دارای اجر است، تصریح کرد: با عملیاتی شدن سند توسعه قرآنی پس از سالها، باید شاهد روزافزون پیشرفت و تعالی قرآنی در مناطق مختلف باشیم.
وی با اشاره به رشد چشمگیر فعالیتهای قرآنی بعد پیروزی انقلاب اسلامی، یاداور شد: نباید در زمینه توسعه فعالیتهای قرانی شاهد سکون و ترک فعل باشیم.
محمدی لائینی با تأکید بر اینکه جایگاه فعالیتهای قرآنی در مازندران با توجه به وجود حوزههای قرآنی مناسب نیست، ادامه داد: به جامه عمل پوشاندن بیانات رهبر انقلاب مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون چهره قرانی در کشور فاصه زیادی داریم.
وی با اعلام ناعادلانه بودن توجه ما به قرآن، گفت: آمل از شهرهای شاخص مازندران است و با توجه به وجود عالمان و بزرگان دینی و مذهبی در این شهرستان باید فعالیتهای قرانی فراوان باشد.
محمدیلائینی با اشاره به اهمیت ویژه اجرا شدن سبک و سیاق قرآنی در جامعه، افزود: با توجه به اینکه در روزهای مختلف سال به خواندن قران اهتمام میورزیم باید عامل به قرآن هم باشیم و نقش قرآن و آیات الهی در زندگی اجتماعی و فردی ما هویدار باشد.
وی با بیان اینکه هر فرد مسلمان در طول سال لازم است دو بار قران ختم کند، تصریح کرد: از نهاد آموزش و پرورش انتظار داریم هر دانشآموز پس از ۱۲ سال کسب علم و دانش حداقل قرآن را بدون غلط به درستی تلاوت کند و نماز یومیه خود را به درستی ادا کند.
مظلومیت قاریان بینالمللی مازندران
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران در این مراسم با اشاره به برگزاری چهل و پنجمین دوره مسابقات سراسری قران کریم و مشخص شدن چهرههای برتر قرآنی، اظهار کرد: خدمت به مردم و کار در راه توسعه و اعتلای قرآن کریم بسیار بزرگ و باعث افتخار است.
حجتالاسلام ابراهیم حیدری جناسمی با اعلام درخشش چهرههای برتر مازندرانی در مسابقات کشوری و بینالمللی، افزود: با توجه به وجود یک هزار و ۳۶۱ امامزاده در مازندران و فعالیت در ۷۱ امامزاده شاخص این اماکن متبرکه مجریان برنامههای فرهنگی و مذهبی هستند.
وی تصریح کرد: مسابقات قرآنی یکی از مهمترین و شاخصترین رویدادهای استانی هستند که در این مسابقات در بخش برادران و خواهران بیش از ۲ هزار نفر نامنویسی داشتند که در پایان ۳۲۰ نفر به مرحله پایانی راه یافتند.
حیدری با اشاره به وجود شهرهای شاخص قرآنی در مازندران، گفت: انتظار داریم از چهرههای قرآنی و نفرات برتر مسابقات بینالمللی مازندران در محافل و مجالس قرانی مازندران بهرهگیری شود.