آمل نیوز- قربانعلی مسافر / مسئول تمشیت امور مدیریت جهاد کشاورزی آمل گفت: حدود ۲۰۰ تن کالای اساسی با نرخ دولتی تنظیم بازار برای شب عید و ماه رمضان در این شهرستان توزیع شد.
مرتضی مهدویان در گفت وگو با خبرنگار آمل نیوز، اظهار کرد: توزیع کالاهای اساسی با هدف تنظیم بازار و رفاه حال شهروندان در شب عید و ماه رمضان با استقبال زیادی بین شهروندان روبرو بود.
وی افزود: این کالاها شامل میوه های سیب، پرتقال، اقلام شکر، مرغ و گوشت قرمز منجمد با نرخ دولتی بوده که در کنترل قیمتها و حمایت از مصرفکنندگان نقش اساس داشت.
مهدویان با اعلام اینکه توزیع حدود ۳۰ تن سیب، ۲۵ تن پرتقال، ۴۵ تن شکر، ۶۰ تن مرغ و ۴۰ تن گوشت قرمز منجمد برای ارائه در فروشگاههای سطح شهر برای استفاده شهروندان در دستور کار قرار گرفت، تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح تأمین بخشی از نیازهای اساسی مردم در ایام پایانی سال، ماه رمضان و جلوگیری از افزایش بیرویه قیمتها در بازار بوده و تلاش شد تا با توزیع مناسب و عادلانه، تمام شهروندان بتوانند از این امکانات بهرهمند شوند.
وی با اشاره به اینکه این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد، گفت: نظارت مستمر بر توزیع کالاها از مهمترین وظایف بوده تا از هرگونه سوءاستفاده جلوگیری شود البته توزیع اقلام در فروشگاههای منتخب شهرستان انجام شد تا شهروندان با مراجعه به این مراکز، کالاهای مورد نیاز خود را تهیه کنند.
مهدویان با اعلام ارائه بیش از ۱۹ هزار و ۵۰۰ نفر ساعت خدمات آموزشی به بهرهبرداران آملی در برنامههای یکشنبههای مزرعهای ترویجی و کارگاههای آموزشی در شش ماه دوم سال گذشته، گفت: براساس ابلاغ برنامه یکشنبههای مزرعهای-ترویجی از سوی مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از ابتدای مهر سال گذشته برنامه مدون و کاربردی جهت آموزش جامعه هدف در قالب سازههای ترویجی، سایت الگویی، مدرسه در مزرعه (F.F.S)، کانون یادگیری، کلاس و کارگاه آموزشی در کمیته فنی و اداره آموزش و ترویج این مدیریت تهیه شد.
وی با بیان اینکه ۸ مرکز جهاد کشاورزی دهستان های آمل با بهرهگیری از ظرفیت علمی کارشناسان مروج پهنه و محققان معین از موسسه تحقیقات برنج، معاونت مازندران و مرکز ترویج و توسعه تکنولوژی هراز مشغول فعالیت در این طرح بودند، گفت: برنامههای آموزشی و ترویجی با موضوعات کشت دوم، بهزراعی علوفه، بهزراعی گندم، بهزراعی کلزا، بهزراعی سبزیجات، گل و گیاهان زینتی، دام و طیور، پرورش قارچ و زنبور عسل ارایه شد.
این مسؤول بیان کرد: برنامه یکشنبههای مزرعهای- ترویجی برای اجرا از ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۳ ابلاغ شده و تا پایان سال بیش از ۱۹ هزار و ۵۰۰ نفر ساعت، آموزش در شش ماهۀ دوم سال برای کشاورزان و تولیدکنندگان علاقمند شهرستان انجام شد.