آمل نیوز- قربانعلی مسافر / رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: سالانه حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون جوجهریزی در کشور داریم که در کشتارگاهها تبدیل به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گوشت مرغ میشود.
علیرضا رفیعی پور در مراسم افتتاح یک کشتارگاه مدرن و صنعتی اظهار کرد: مازندران از استانهای شاخص در زمینه تولید گوشت مرغ، تخممرغ، جوجه یکروزه و مرغ گوشتی است که نقش زیادی در تامین گوشت سفید کشور دارد.
وی افزود: با ایجاد کشتارگاه اتوماتیک و فوق مدرن دغدغههای مرغداران حل می شود زیرا ارزش افزوده آن به تولید کننده و مرغداران باز میگردد و فعالان این حوزه پس از پرورش مرغ دیگر نگران مرحله فروش و کشتار نیستند.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه کشتارگاههای مدرن به حوزه سلامت جامعه کمک زیادی میکنند، تصریح کرد: این کشتارگاهها محصولان باکیفیت، سالم و کاملا بهداشتی را بعد از کشتار به سفره خانوار عرضه میکنند.
رفیعی پور با اشاره به اهمیت مسئله تصفیه در کشتارگاهها و پایداری محیط زیست، متذکر شد: تمام قسمتهای یک مرغ در این کشتارگاهها تبدیل به فرآورده قابل خوراکی و غیرخوراکی میشود و یک حلقه واسط تولید و سلامت در جامعه ایجاد شده و برای تولید کننده با حفظ مولفههای محیط زیستی ارزش افزوده ایجاد میشود.
وی با اشاره به اینکه مرغداران برای عرضه محصولات به بازار داخلی یا صادرات و عرضه به بازارهای خارجی نیازمند کشتارگاههایی مجهز به خط دو هستند، یادآور شد: سالانه حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون جوجهریزی در کشور داریم که در کشتارگاهها تبدیل به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گوشت مرغ میشود که نیاز کشورمان را تامین میکند.