با ما همراه باشید

اجتماعی و انتظامی

تولید ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گوشت مرغ با جوجه‌ریزی یک میلیاردی در کشور

منتشر شده

در

آمل نیوز- قربانعلی مسافر / رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: سالانه حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون جوجه‌ریزی در کشور داریم که در کشتارگاه‌ها تبدیل به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گوشت مرغ می‌شود.

علیرضا رفیعی پور در مراسم افتتاح یک کشتارگاه مدرن و صنعتی اظهار کرد: مازندران از استان‌های شاخص در زمینه تولید گوشت مرغ، تخم‌مرغ، جوجه یک‌روزه و مرغ گوشتی است که نقش زیادی در تامین گوشت سفید کشور دارد.

وی افزود: با ایجاد کشتارگاه اتوماتیک و فوق مدرن دغدغه‌های مرغداران حل می شود زیرا ارزش افزوده آن به تولید کننده و مرغداران باز می‌گردد و فعالان این حوزه پس از پرورش مرغ دیگر نگران مرحله فروش و کشتار نیستند.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه کشتارگاه‌های مدرن به حوزه سلامت جامعه کمک زیادی می‌کنند، تصریح کرد: این کشتارگاه‌ها محصولان باکیفیت، سالم و کاملا بهداشتی را بعد از کشتار به سفره خانوار عرضه می‌کنند.

رفیعی پور با اشاره به اهمیت مسئله تصفیه در کشتارگاه‌ها و پایداری محیط زیست، متذکر شد: تمام قسمت‌های یک مرغ در این کشتارگاه‌ها تبدیل به فرآورده قابل خوراکی و غیرخوراکی می‌شود و یک حلقه واسط تولید و سلامت در جامعه ایجاد شده و برای تولید کننده با حفظ مولفه‌های محیط زیستی ارزش افزوده ایجاد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مرغداران برای عرضه محصولات به بازار داخلی یا صادرات و عرضه به بازارهای خارجی نیازمند کشتارگاه‌هایی مجهز به خط دو هستند، یادآور شد: سالانه حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون جوجه‌ریزی در کشور داریم که در کشتارگاه‌ها تبدیل به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گوشت مرغ می‌شود که نیاز کشورمان را تامین می‌کند.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *