با ما همراه باشید

اجتماعی و انتظامی

تولید 450 دستگاه موتور سه مگاواتی تا 3 سال آینده در کشور

منتشر شده

در

آمل نیوز- قربانعلی مسافر / مدیرعامل شرکت دیزل سنگین ایران با اعلام اینکه تولید ۱۰ دستگاه موتور سه مگاواتی امسال در دستور کار قرار دارد، گفت: تا سه سال آینده حدود ۴۵۰ دستگاه موتورهای سه مگاوات در این مجموعه تولید و روانه بازار می شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از آمل، نخستین موتور بومی نسل جدید موتورهای سه مگاواتی امروز با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که به دست متخصصان ایرانی طراحی و تولید شده، در شرکت دیزل سنگین ایران این شهرستان رونمایی شد.
مدیرعامل شرکت دیزل سنگین ایران در این مراسم با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اعلام اینکه تولید این موتور بومی توسط متخصصان داخلی می تواند کشور را از تأمین انرژی برق و ناترازی‌ها بی‌نیاز کند، اظهار کرد: با دانش بومی و داخلی سازی از سال‌های گذشته تاکنون به دنبال تولید این نوع موتورها بودیم.
عیسی مرادی با اعلام اینکه موتور بومی سه مگاوات مبتنی بر فرآیند تحقیق و توسعه با تکیه بر دانش سرعت دورانی موتور متخصصان شرکت دیزل سنگین ایران(دسا) خواهد بود، افزود: این دانش برای رفع نیاز کشور به موتورهای دیزل سنگین در رده توانی سه مگاوات در صنعت نیروگاهی، دریایی و ریل کاربرد فراوان دارد و با ایجاد ظرفیت برای پشتیبانی و تأمین قطعات یدکی موتورهای مشابه موجود در کشور در شرایط نابرابر تحریم می توان ناترازی انرژی با تولید این نوع موتورها برطرف شود.
مدیرعامل شرکت دیزل سنگین ایران با بیان اینکه مشکلات زیادی در صنعت ریلی کشور با تولید این موتورها حل می شود و در شرایط تحریم می تواند بسیار کارساز برای کشور باشد، تصریح کرد: سرعت ناوگان حمل و نقل ریلی کشور ضعیف بوده و با تولید انبوه موتورهای سه مگاوات می‌توان وضعیت سرعت در خطوط ریلی را بهبود بخشید.
وی با اعلام صرفه جویی یک میلیون یورویی با ساخت هر یک موتور سه مگاوات، در زمینه قابلیت‌های نسل جدید این موتورها، یادآور شد: این نوع موتورها با توان سه هزار کیلووات، دور هزار پی ام با وزن ۱۸ تن و همسان‌سازی با ژنراتورهای نیروگاهی تا حدود ۲۵ تن وزن داشته و در حوزه رقابت و قیمت به ازای هر موتور بیش از یک میلیون یورو از خروج ارز کشور جلوگیری می شود.
مرادی با اعلام اینکه تولید ۱۰ دستگاه موتور سه مگاواتی امسال در دستور کار قرار دارد و تا سه سال آینده حدود ۴۵۰ دستگاه در این زمینه تولید و روانه بازار می شود، بیان کرد: موتورهای سه مگاواتی به عنوان مولدهای برق اضطراری در زمان اوج مصرف هستند و از دیگر کاربردهای آن به عنوان مولدهای تولید برق به صورت کوبل با چند موتور و دیزل ژنراتور است.
مدیرعامل شرکت دیزل سنگین ایران با بیان اینکه با ترکیب این موتورها به عنوان یک نیروگاه با مقیاس کوچک در شرکت‌های کوچک قابلیت فراوان دارد، ادامه داد: این موتورها می‌تواند تا حدود زیادی ناترازی‌های برق کشور را مدیریت کند و با افتتاح خط تولید این نوع موتورها حداقل برای ۲۰۰ نفر اشتغال مستقیم و برای حدود ۶۰۰ نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد می شود.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *