با ما همراه باشید

اجتماعی و انتظامی

حماسه ۶ بهمن صدای رسای دینداری و دشمن‌ستیزی آملی‌ها است

منتشر شده

در

آمل نیوز- قربانعلی مسافر / سرپرست فرمانداری ویژه آمل با اشاره به حماسه فداکارانه و خودجوش مردم آمل در ششم بهمن، گفت: باید صدای رسای مردم آمل به گوش مسئولان کشوری و استانی برسد.

مصطفی سوادکوهی در نشست اعضای ستاد مردمی حماسه اسلامی ششم بهمن سال ۱۳۶۰ با استاندار مازندران در سالن جلسات استانداری اظهار کرد: این حماسه مردمی و خودجوش نماد همدلی، انسجام و ایستادگی مقابل دشمنان کمونیستی است.

وی افزود: حماسه ششم بهمن در روزهای نخست پیروزی انقلاب اتفاق بسیار مهم و جاوید در مسیر تداوم آن بوده است همچنین انقلاب اسلامی تاکنون توانسته با تکیه بر اراده ملت، مسیر پیشرفت و عزت را در کشور هموار سازد و به قله های ترقی و پیشرفت برسد.

سرپرست فرمانداری ویژه آمل تصریح کرد: با توجه به گذشت بیش از چهار دهه از پیروزی انقلاب، برخی از مشکلات همچنان در استان مازندران و شهرستان آمل باقی مانده است.

سوادکوهی بیان کرد: حوزه آموزش و برخی از زیرساخت‌های مازندران نیازمند توجه جدی هستند البته مردم دیار هزار سنگر آمل با همان روحیه انقلابی و حماسی در مسیر آرمان‌های انقلاب گام برداشته و معتقدم برخی بی‌مهری‌ها و کم‌توجهی‌ها باعث شده تا صدای رسای این مردم قهرمان به درستی به گوش مسؤولان برسد.

وی با اعلام برگزاری ستاد بزرگداشت شهدای حماسه اسلامی ششم بهمن در این شهرستان، یادآور شد: بزرگان زیادی در این شهرستان برای زنده نگه داشتن حماسه اسلامی ششم بهمن نقش داشتند که باید از تلاش و مجاهدت های آنها قدردانی شود.

سرپرست فرمانداری ویژه آمل با اشاره به حمایت‌های دلسوزانه مسؤولان و مجاهدت‌های مردم، خاطرنشان کرد: می‌توانیم با کمک و همدلی مردم و مسؤولان آمل را به جایگاهی که شایسته آن است برسانیم و صدای مردم این شهرستان را با قدرت به سراسر ایران انتقال دهیم.

#حماسه_اسلامی
#ششم_بهمن
#فرمانداری_آمل
#مصطفی_سوادکوهی
#ستاد_بزرگداشت

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *