آمل نیوز- قربانعلی مسافر / 75 دانشآموز برتر کنکور ۱۴۰۳ و مدالآوران المپیادهای علمی و خانوادههای آنها توسط بنیاد جذب و پرورش نخبگان “هونام” از مجموعه تولیدی و صنعتی فولادین ذوب آمل “فذا” قدردانی شد.
مجموعه تولیدی و صنعتی فولادین ذوب آمل با تأسیس بنیاد جذب و پرورش نخبگان “هونام” به تعلیم دانشآموزان نخبه آملی پرداخته تا نخبگانی را وارد عرصه علمی و مراکز عالی دانشگاه کند.
کادرسازی علمی و آکادمیک در مجموعه «فذا» از دیگر اولویت مهم است زیرا یکی از مشکلات مراکز تولیدی و شهرکهای صنعتی در استان مازندران کمبود نیروی کار ماهر و نیمهماهر بوده و این مشکل در شهرستان آمل که قطب تولید و صنعت مازندران است و حتی در کشور نیز برای خود نام و عنوانی دارد، بیش از دیگر مناطق احساس میشود.
مجموعه تولیدی و صنعتی فولادین ذوب آمل «فذا» چند سالی است در اندیشه حل این مشکل برآمد و سازوکار اجرایی آن نیز به مرکز آموزشی فولادین ذوب آمل و بنیاد جذب و پرورش نخبگان “هونام” وابسته به این مرکز سپرده شد.
مدیران و سرمایهگذاران فولادین ذوب آمل اقدام به شناسایی نخبگان دانشآموز که سد کنکور را با موفقیت و با رتبه عالی گذراندهاند و همچنین برندگان المپیادهای علمی میکنند تا علاوه بر تقدیر از تلاش این آینده سازان، با آنان ارتباط مستمر برقرار کرده تا این جوانان مسیر آینده خود را با حمایت مالی، فنی و تشکیلاتی مجموعه فولادین ذوب آمل بهتر پیدا کنند و در صورت تمایل در بخشهای تولیدی و صنعتی این مجموعه به کار گرفته شوند.
این برنامه هوشمندانه مدیریت مجموعه فولادین ذوب آمل «فذا» بود و میتواند نقش مهمی در جلوگیری مهاجرت نخبگان به خارج از کشور ایفا کند که امروز به یک تهدید ملی تبدیل شده است.
با تلاش بنیاد جذب و پرورش نخبگان “هونام” طی مراسم ویژه از دانشآموزان نخبه آملی به همراه خانوادههای آنها با اهدای هدایای نقدی، تقدیر شده و در این مراسم با تجلیل از ۷۵ دانشآموز برتر کنکور ۱۴۰۳ و مدالآوران المپیادهای علمی، از خانوادههای آنها قدرشناسی شد.
رئیس مجموعه آموزشی فولادین ذوب آمل در این مراسم اظهار کرد: این مراسم به میزبانی بنیاد جذب و پرورش نخبگان “هونام” است که در سال ۱۴۰۱ و زیرنظر دانشگاه علمی- کاربردی فذا راهاندازی شد.
دکتر محمدباقر لیمویی افزود: هدف از تشکیل این بنیاد، حمایت از برگزیدگان و نخبگان دانشآموزی در شهرستان آمل است که پس از قبولی در کنکور سراسری، ممکن است دچار مشکل شوند و نتوانند مسیر آینده شغلی خود را بهخوبی پیدا کنند بنابراین بنیاد برنامههای حمایتی ویژهای برای این نخبگان درنظر دارد.
رئیس مجموعه آموزشی فولادین ذوب آمل تصریح کرد: بنیاد هونام از سال گذشته برنامههای حمایتی ویژهای برای جامعه هدف خود درنظر گرفته که شامل حمایت مادی و پرداخت مبلغ ماهیانه به اعضای بنیاد است و در طول دوره تحصیل برای این افراد دورههای آموزشی متناسب و کارگاههای شغلی طراحی شد.
وی ادامه داد: در سال جاری قرارداد مشخص سه ساله را با مدرسه اشتغال دانشگاه صنعتی شریف منعقد کردیم که در آن براساس دوره های طراحی شده متناسب با رشته دانشآموزان نخبه آموزشهایی نظیر مربیگری، کوچینگ، ارتباط موثر، مدیریت و غیره را می آموزند.
لیمویی گفت: این برنامه درحقیقت قدردانی از پذیرفتهشدگان کنکور امسال شامل رتبههای زیر 2 هزار رشته تجربی کشوری، زیر هزار رشته ریاضی کشوری و زیر 500 انسانی کشوری است که از این برگزیدگان دعوت شد به همراه خانواده گردهم جمع شوند.
وی بیان کرد: در این مراسم افراد مدارک خود را تحویل بنیاد هونام دادند و پس از بررسی مدارک، به عضویت بنیاد در میآیند تا مورد حمایت قرار گیرند.
لیمویی درمورد هماهنگی این استعدادیابیها با آموزش و پرورش گفت: در ارتباط مستمر با دستگاه تعلیم و تربیت هستیم و با مدیران مکاتباتی داشته تا در نتیجه این مکاتبات، از دانشآموزان و خانوادههای آنان دعوت میشود.