با ما همراه باشید

اجتماعی و انتظامی

خوابگاه های دانشجویی برای دانشجویان غیربومی در آمل لازم و ضروری است

منتشر شده

در

آمل نیوز- قربانعلی مسافر / رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل با اعلام اینکه این شهرستان با بیش از ۱۵ هزار دانشجو در حال تحصیل در دانشگاه‌های مختلف از کمبود خوابگاه دانشجویان رنج می‌برد، گفت: با توجه به وجود خلاء خوابگاهی در سطح شهرستان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ساخت خوابگاه دولتی را با گنجاندن در طرح های ملی با ردیف اعتباری ۴۵ میلیارد تومانی را در دستور کار قرار داد که هم اکنون کارهای سفت کاری، ستون‌ها و سقف طبقه دوم احداث شد.

اکبر حاجی‌زاده در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه دانشگاه تخصصی فناوری های نوین تنها دانشگاه دولتی این شهرستان با مأموریت محوری ابلاغی فناور، کارآفرین و جامعه محور است که چهار دانشکده در زیرمجموعه خود دارد، اظهار کرد: هم اکنون 62 عضو هیأت علمی با تعداد یک هزار و 572 دانشجو در 13 رشته تحصیلی و 2 هزار و 177 فارغ التحصیل در این دانشگاه فعالیت دارند.

وی با اعلام اینکه فعالیت اولیه دانشگاه در سال ۱۳۸۸ با دانشکده دامپزشکی آغاز شده و در سال ۱۳۹۲ با موافقت قطعی شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه تخصصی فناوری های نوین ارتقا یافت، افزود: براساس چشم انداز توسعه و مصوبات هیأت امنای دانشگاه های مازندران با ایجاد ۶ دانشکده و ۲۹ گروه آموزشی با ۱۵۳ پست سازمانی غیر هیأت علمی و ۱۸۲ پست سازمانی هیأت علمی مصوب فعالیت داریم.

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل بیان کرد: در حال حاضر چهار دانشکده دامپزشکی، مهندسی فناوری های نوین، زیست فناوری و علوم و گیاهان دارویی مشغول به فعالیت بوده و برای ایجاد دو دانشکده فضای مجازی و فناوری های نرم و مدیریت در آینده برنامه ریزی داریم که مهمترین نیازمندی آنها فضای فیزیکی و زیرساخت است.

حاجی زاده با اعلام اینکه از سال ۱۳۹۲ در چهار رشته کارشناسی ارشد، ۱۲ رشته کارشناسی و دو رشته کاردانی دانشجو پذیرفتیم، تصریح کرد: خیران نقش بسیار زیادی در رشد و توسعه دانشگاه داشته و دارند و می توان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین را دانشگاهی خیرساز دانست.

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل با اشاره به نقش بارز خیر نیک اندیش مرحومه زهرا تفضلی، تصریح کرد: برای تکمیل و تجهیز ساختمان خدماتی رفاهی دانشگاه نیز کمک ۱۰ میلیارد تومانی یک خیر توانست بخش زیادی از مسائل مالی را حل کند و این پروژه پیشرفت 70 درصدی دارد.

حاجی زاده با اعلام اینکه آمل با بیش از ۱۵ هزار دانشجو در حال تحصیل در دانشگاه‌های مختلف از کمبود خوابگاه دانشجویان رنج می‌برد، گفت: با توجه به وجود خلاء خوابگاهی در سطح شهرستان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ساخت خوابگاه دولتی را با گنجاندن در طرح های ملی با ردیف اعتباری ۴۵ میلیارد تومانی را در دستور کار قرار داد که هم اکنون کارهای سفت کاری، ستون‌ها و سقف طبقه دوم احداث شد.

وی با اعلام اینکه خوابگاه دانشجویی دختران دانشگاه در زمینی به مساحت ۴ هزار و ۲۰۰ مترمربع با زیربنای 3 هزار و 750 مترمربع در پنج طبقه با ۳۷ سوئیت دو و یک خواب در مجموع به ظرفیت حدود ۳۲۰ دانشجو با آغاز سال تحصیلی جدید در سال آینده به بهره برداری می رسد، بیان کرد: بیش از ۶۵ درصد دانشجویان دانشگاه‌های شهرستان غیر بومی هستند که نیازمندی به ایجاد خوابگاه جامع و متمرکز لازم است.

ئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل گفت: ساختمان دانشکده زیست فناوری و گیاهان دارویی هم با مساحت 6 هزار متر مربع طراحی شده است تا با آغاز عملیات اجرایی در آینده شاهد بهره برداری از آن باشیم.

وی با اشاره به همکاری مشترک دانشگاه فناورین نوین آمل با دانشگاه های هفت کشور دنیا، خاطرنشان کرد: با تعاملات سازنده بین المللی و افزایش همکاری‌های مشترک با دانشگاه‌های همسو خارج از کشور هم اکنون تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشگاه طرح های مشترک تحقیقاتی با دانشگاه‌های معتبر دنیا همانند برن سوئیس، هایدلبرگ آلمان، بلفورت فرانسه، عراق و برخی کشورهای اروپایی دارند.

حاجی زاده مقدم با اعلام اینکه بالاترین سرانه مقالات اعضای هیأت علمی، ضریب تأثیر نشریه و مشارکت با صنعت در دانشگاه های جامع زیر 20 سال فعالیت را داریم، افزود: امید داریم تا کمتر از دو سال آینده دانشجویان خارجی در این دانشگاه مشغول به تحصیل شوند.

وی با اشاره به آمادگی دانشگاه فناوری نوین برای ساخت پردیس علم و فناوری در این شهرستان، بیان کرد: با توجه به توسعه روزافزون علوم دانشگاهی‌ و ضرورت بهره‌مندی از این دانش‌ها متناسب با استانداردهای جهانی، وجود پردیس علم و فناوری بسیار لازم است که کمبود زمین در این بین مهمترین مسئله تلقی می شود.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *