منتشر شده
4 روز پیشدر
توسط
admin amolnewsاسماعیل منصوری لاریجانی در یادواره شهدای گمنام، سرداران و شهدای پایگاه بسیج آیتالله جوادی آملی در مسجد هدایت، اظهار کرد: شهدا همیشه ضامن انقلاب مان هستند و خون شان وارث اسلام و انقلاب است.
وی افزود: باید بدانیم خداوند خورشید معرفت را در دلها ایجاد کرده و باید آن را برای نسلهای جدید و آینده حفظ کنیم.
منصوری لاریجانی با اعلام اینکه باید با روانشناسی رفتار دانش آموزان و نسل جوان را بشناسیم، تصریح کرد: بهترین مصداق اولیاالله در زمانهمان شهیدان هستند.
محقق و نویسنده برجسته کشور و مدیر موسسه حکمت علوی با اعلام اینکه شهید احمدامین طبرسی از منطقه پایین بازار همرزم شهید مصطفی چمران بود، بیان کرد: من هم با شهید چمران برخوردهای زیادی داشتم و این شهید انسان عجیب و مخلص بود که در داخل کشور و کشورهایی همانند لبنان دست به اقدامات بزرگی زد.
منصوری لاریجانی بیان کرد: کتاب زمزم عشق را هم با توجه به نیایشهای شهید مصطفی چمران نوشته و تفسیر کردم البته اگر فردی خود را مخلص و سمبل دیانت میداند باید کاری کند که مردم تا او را می بینند به یاد خدا و اسلام بیافتند همانند شهدا که زندگی و حیات شان خدایی بود و رنگ و بوی خدا گرفت.
وی با اعلام اینکه شهدا همیشه زنده هستند و غروب ندارند، گفت: باید در جامعه مان سیره و ادامه دهندگی راه شهدا را ببینیم، البته ادارت اسلامی مان هم باید از شهدا درس گرفته، کرامت ارباب رجوع رعایت شود و اداراتمان به معنای واقعی اسلامی باشند.
استاد برجسته فلسفه و عرفان و رئیس گروه حکمت علوی دانشگاه امام حسین(ع)، ادامه داد: مقام معظم رهبری در بیاناتشان اعلام کردند که بزرگترین خیانت دولتمردان و مسئولان این است که باورهای مردم، اعتقاد مردم را به اسلام، دیانت و جمهوری اسلامی را با اعمالشان کم کنند.
وی بیان کرد: نباید مردم از عدالت مدیران ناامید شوند و مدیران با بیت المال هر کاری دوست دارند انجام دهند هرچند باید در ادارات قران و نهج البلاغه حاکم باشد.
منصوری لاریجانی با اعلام اینکه انسان به فطرت، جاوانگی و ماندگاری ابدی را دوست دارد، یادآور شد: بهترین راه جاودانگی شهید شدن است، باید در زندگی تلاش کنیم همه شهید راه حق باشیم البته اگر در درون هرکس لذت چشیدن معرفت، خدا، دین و اهل بیت را ایجاد کردیم مسیر شهادت را پیمودیم.
وی خاطرنشان کرد: شهدا به ما دائقه دینداری دادند و حقیقت معرفالله را چشیدند، باید برای چشیدن حقیقت دین در جوانان ذائقه ایجاد کنیم.
منصوری لاریجانی با اشاره به اینکه شهدا در خون رقصیدند، گفت: در دهه فجر انقلاب اسلامی هستیم و امام راحل فرمودند ۲۲ بهمن یوم الله و روز خدا است پس باید در راهپیمایی این روز عظیم همه شرکت کرده و این افتخار و اقتدار را از دست ندهییم.
این استاد برجسته فلسفه و عرفان یادآور شد: از استاندار مازندران خواستاریم زمینهای کشاورزی را از سبد سرمایه خارج کند و تغییر کاربری زمینهای کشاورزی به کلی ممنوع شود.
وی افزود: کمتر از دو دهه دیگر جنگ بزرگ جهان بر سر آب و غذا است پس حواسمان باشد البته معتقدم نباید یک مثقال خاک مازندران را به یک کیلو طلا بدهیم.
منصوری لاریجانی گفت: ویلاسازی و تخریب زمینهای کشاورزی به کار مملکتمان نمی آید هرچند زبالههای فراوان و بی بندوباری در شمال حاصل گردشگری غلط است و باید اصلاح شود.
محقق و نویسنده برجسته کشور و مدیر موسسه حکمت علوی با اعلام اینکه باید آب و غذا را برای آیندگان جدی بگیریم، ادامه داد: در جلسات حکمرانی با ارائه مقالات به این نتیجه رسیدند که در آینده نه موشک و نه بمب اتم کارساز است زیرا هوش مصنوعی تمام معادلات قدرت را تغییر می دهد و موازنه ها براساس هوش مصنوعی است پس باید هوش مصنوعی در جهت رشد و توسعه کشاورزی به کار گرفته شود.
وی متذکر شد: مازندران به تنهایی باید علاوه بر برنج در تولید مرکبات، سبزیجات و همه محصولات در کشور سرآمد باشد و دست به صادرات گسترده بزند.
منصوری با اشاره به اینکه نخبگان یزد پس از نشست با سران قوا توانستند زمینهای مسکونی را از سبد سرمایه خارج کنند، گفت: باید زمینه برای ازدواج و تشکیل خانه جوانان فراهم شود و منازل ارزان و حتی رایگان در اختیار آنها قرار گیرد تا به امر ازدواج تشویق شوند.
وی بیان کرد: نباید هکتار، هکتار زمین پربرکت و گرانبهای مازندران قطعه، قطعه شده، زمینه فساد را در حوزه های مختلف فراهم کرده و به فروش برساند پس باید زمینهای کشاورزی کامل از سبد سرمایه خارج شود.
منصوری لاریجانی با اشاره به اینکه باید الگوی نظام سیاسی مان تغییر کند و راه را به بیراهه نرویم، گفت: باید نهج البلاغه امام علی(ع) را در راس امور سیاسی و اجتماعی قرار دهیم.