با ما همراه باشید

اجتماعی و انتظامی

سی و ششمین خانه هلال آمل در روستای الیمستان به بهره برداری رسید

منتشر شده

در

آمل نیوز- قربانعلی مسافر / رئیس جمعیت هلال احمر آمل گفت: سی و ششمین خانه هلال و مدیریت بحران روستایی این شهرستان عصر امروز در روستای الیمستان بخش امامزاده عبدالله به مساحت 80 مترمربع و اعتبار 4 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

سی و ششمین خانه هلال این شهرستان عصر امروز همزمان با هفته هلال احمر در روستای کوهستانی الیمستان بخش امامزاده عبدالله این شهرستان به بهره برداری رسید.
رئیس جمعیت هلال احمر آمل در این شهرستان با اشاره به شعار هفته هلال احمر با عنوان هلال احمر نماد امید و خدمت بی منت، اظهار کرد: یکی از دغدغه جدی در روستای المیستان بحث حضور گردشگران، ارائه خدمات به اهالی و توریست ها است.
جمشید نیکزاد افزود: با توجه به سابقه حادثه خیزی منطقه و فاصله زیاد و زمان بر دسترسی به مراکز امدادی و شهری لازم بود جایگاه مناسب برای امداد و نجات روستایی داشته باشیم بنابراین درخواست احداث خانه هلال و مدیریت بحران روستایی را از مسؤولان روستا داشتیم.

خانواده مرحوم طاهره روغنی اسلامی زمینه ساز ایجاد خانه هلال در الیمستان

وی تصریح کرد: با تلاش اهالی محل، خانواده مرحوم طاهره روغنی اسلامی و شورای اسلامی روستا خانه هلال و مدیریت بحران روستایی الیمستان در ساختمانی به مساحت حدود 80 مترمربع با هزینه 4 میلیارد ریال احداث شد.
نیکزاد بیان کرد: این ساختمان دومنظوره با هدف خانه بهداشت و خانه هلال ایجاد شد تا در زمان حوادث بحرانی امدادگران هلال احمر وارد میدان شوند و در دیگر ایام سال خدمات بهداشتی و درمانی با ویزیت رایگان پزشکان انجام گیرد.
رئیس جمعیت هلال احمر آمل با اشاره به اینکه هفته گذشته یکی از گردشگران در منطقه الیمستان گم شده که ساعت 3 بامداد با اعزام تیم امداد و نجات این فرد پیدا شد، گفت: با توجه به حضور اهالی روستا، گسترده گردشگران، جنگل نوردان و کوهنوردان نیاز به احداث این خانه احساس می شد.
وی گفت: یکی از دیگر از مسائل روستا این است که گردشگران و مسافران باید عدم آلودگی محیط زیست را جدی بگیرند و دست به نگهداشت کوه و جنگل بزنند.
محسن آسوری خیّر نیک اندیش و ورثه مرحوم طاهره اسلامی روغنی، در این مراسم بیان کرد: به نیت مادرمان در عملیات ساخت و احداث خانه هلال ورود پیدا کردیم تا این مکان بتواند برای اهالی روستا و گردشگران مفید باشد.
وی افزود: این مکان با همت اعضای شورای اسلامی روستا و هیأت امنای مسجد ایجاد شده تا با تجهیز لازم استفاده بهینه انجام شود و با مساعدت شبکه بهداشت و درمان خدمات درمانی و بهداشتی مطلوب داشته باشیم.
آسوری گفت: امیدواریم بر تعداد 36 خانه هلال در مناطق مختلف افزایش یابد زیرا بحران و حوادث هیچ وقت خبر نمی کند و فعالیت خانه هلال می تواند در کاهش تلفات و مدیریت بحران بسیار کارآمد باشد.

احداث دومین خانه هلال روستایی در بخش امامزاده عبدالله آمل
محمدرضا رودگر بخشدار امامزاده عبدالله آمل، در این مراسم گفت: این بخش از جلگه، جنگل، کوهستان و مناطق مرتفع برخوردار است و ایجاد خانه هلال می تواند بسیار مؤثر باشد.
وی بیان کرد: بعد از احداث خانه هلال در روستای سنگچال شاهد آغاز فعالیت دومین خانه هلال در بخش امامزاده عبدالله هستیم.
#خانه_هلال
#الیمستان
#جمعیت_هلال_احمر
#هلال_احمر
#جمشید_نیکزاد
#محسن_آسوری
#مدیریت_بحران

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *