دومین همایش ملی هفت شهر عشق نکوداشت علامه حسن زاده آملی در جویبار برگزار شد.
دومین همایش ملی هفت شهر عشق نکوداشت علامه حسن زاده آملی در مصلی جویبار برگزارشد.
آیتالله رمضانی از اساتید حوزه علمیه قم و از شاگردان علامه حسن زاده آملی در این همایش گفت: علامه حسن زاده آملی دریایی از معرفت و علم بوده که در اوج کمال و آل الله، به وصال الهی رسید.
وی با بیان اینکه ابعاد شخصیت این عالم برجسته اسلام باید بیشتر برای نسلهای که در مسیر سیر و سلوک گام برمیدارند و امت اسلام، تبیین شود.
ایت الله رمضانی با اشاره به اینکه آثار این عالمان آنچنان باید نهادینه شود که قابل دسترس برای همگان باشد افزود: اینگونه نشود که برکات این عالمان با این همه آثار علمی برجسته مورد استفاده عموم قرار نگیرد.
نماینده ولی فقیه در مازندران هم در این همایش گفت: علامه حسن زاده آملی عالم وارستهای بود که که آثار ارزشمندی دارد و ما برای احیای خودمان باید از این چهره تاریخ ساز درسها بیاموزیم.
آیت الله محمدی لائینی افزود: این عالم بزرگ جهان اسلام صاحب فضلیت بوده و بیشتر نخواست خودش را معرفی کند.
وی با بیان اینکه دشمنان در صدد هستند در جنگ نرم همیشه از ضعفهای انقلاب و نظام و عالمان بگویند تصریح کرد: افرادی در کشور ما تاریخ ساز هستند، اما بی نام نشان وباید این افراد را به نسل جدید جامعه معرفی کنیم.
نماینده ولی فقیه در مازندران ضمن تقدیر از مجریان استان و شهرستان جویبار در برپایی این مراسم گفت: استقبال پرشور مردم از این مراسم، نشان از دلدادگی آنها به نظام و انقلاب است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور هم در حاشیه این مراسم گفت: حوزههای علمیه در سطح کشور نزدیک به سه دهه بیش از ۳۰۰ رشته و گرایش در سه سطح دارد و قابل توجه اینکه این رشتهها گرایش عرفانی و اخلاقی دارد که بهره مندی از آثار علامه حسن زاده میتواند مددکار آن دوره باشد.
حجت الاسلام والمسلمین فاضل افزود: بی شک نقش بیبدیل تاثیر گذار این نوع تعمیق بخشی به معارف الهی برای طلاب درس آموز باشد.
وی تصریح کرد: در سطح کشور ۵۰ هزار نفر در مقطع سطح دو و ۸ هزار نفر در سطح سه کارشناسی ارشد و دکتری، طلبه داریم.
گفتنی است در این همایش ۸۰ مقاله علمی ارائه شده ۶۰ مقاله پذیرش شده که ۲۴ مقاله در دو بخش تخصصی ارائه و توسط کارشناسان و طلاب مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
این مقالات پس از ارائه در مجلات معتبر علمی به چاپ میرسد.