با ما همراه باشید

اجتماعی و انتظامی

کارگروه ویژه تحقق شعار سال ۱۴۰۴ به دستور استاندار مازندران شکل گرفت

منتشر شده

در

آمل نیوز- قربانعلی مسافر /  سرپرست اداره کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی مازندران گفت: با توجه به شعار امسال به دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی به “سرمایه گذاری برای تولید” بلافاصله استانداری مازندران کارگروهی را برای تحقق منویات و بیانات معظم له تشکیل داده است.
جواد مولایی قرا در حاشیه بازدید از نوروزگاه و بیست و پنجمین دوره طرح ملی فاخر خدمات بشردوستانه اعضای شورای سازمان جوانان هلال احمر به مسافران نوروزی در محور مواصلاتی هراز، در جمع خبرنگاران با اشاره به توجه به نامگذاری امسال، چگونگی شناسایی و معرفی فرصت های سرمایه گذاری مازندران، اظهار کرد: با توجه به شعار امسال به دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی به “سرمایه گذاری برای تولید” بلافاصله استانداری مازندران کارگروهی را برای تحقق منویات و بیانات معظم له تشکیل داده است.
وی با اشاره به اینکه مازندران سرشار و مملو از فرصت های سرمایه گذاری است، افزود: با توجه به اینکه این استان از نعمت جنگل، جلگه، دریا، جاده های ارتباطی با جاذبه های گردشگری فراوان، جاده های ریلی، فرودگاه های مناسب استان و کشورهایی در همسایگی خود برخوردار است فضاهای بسیار مناسبی ایجاد شده تا با برنامه ریزی بهتر اقتصادی در شأنیت مردم مازندران و تحقق شعار سال اتفاق بیافتد.
مولایی تصریح کرد: با تشکیل کارگروه هم اکنون مشغول تدوین دستورالعمل اجرایی تحقق شعار امسال هستیم البته با دستور و تأکید ویژه استاندار مازندران در اولین روز کاری سال جدید این موضوع به صورت جدی پیگیری شده تا در بحث اقتصاد مازندران و اقتصاد دریامحور از تمام پتانسیل ها برای عملیاتی شدن آن بهره بگیریم.
سرپرست اداره کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی مازندران بیان کرد: امروز از کمپ نوروزی و نوروزگاه مستقر در محور مواصلاتی هراز در ورودی شهر آمل بازدید داشتیم هرچند آمل از شهرهای بزرگ، با قدمت تاریخی عظیم و خاستگاه علویان مازندران است که از ورودی های اصلی پایتخت به شمال کشور محسوب می شود.

وی با اشاره به ایجاد کمپ نوروزی و نوروزگاه برای استقبال شایسته از مسافران، خاطرنشان کرد: از همه مردم کشور دعوت می کنیم که مازندران را به عنوان مقصد سفر انتخاب کنند البته تمام تمهیدات لازم برای اسکان مناسب و ثبت خاطره خوب مسافران در مازندران اندیشیده شده است.

مولایی گفت: در موج دوم سفرهای نوروزی پیش بینی شده شاهد تعداد بیشتری از مسافرت ها به مازندران باشیم.
وی بیان کرد: با تأکید استاندار مازندران همه مجموعه ها برای خدمات دهی بهتر و مناسب به مسافران با هم همسو شدند تا بتوانیم با کمک یکدیگر اقدامات شایسته را به نمایش بگذاریم.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *