آمل نیوز- قربانعلی مسافر / رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری آمل گفت: مأموران این اداره موفق به شناسایی و توقیف دو دستگاه خودروی ایسوزو حامل چوب قاچاق شدند.
ذبیحالله محمدی اظهار کرد: معاون و مأموران این اداره به همراه عوامل حفاظتی شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران(مجری طرح حفاظت جنگل) حین گشت و سرکشی از حوزه استحفاظی دو دستگاه خودروی ایسوزو حامل چوب قاچاق را شناسایی کردند.
وی با اعلام اینکه خودروها به همراه محموله قاچاق کشف شده توقیف و به پارکینگ اداره منابع طبیعی آمل منتقل شد، افزود: شمارههای تماس 1504 و 139 یگان حفاظت منابع طبیعی شبانهروزی آماده دریافت گزارشات مردمی است.
محمدی با اشاره به کشف و توقیف چوب جنگلی قاچاق در دیگر عملیات، بیان کرد: این محموله توسط مأموران پاسگاه منابع طبیعی سرخرود و عوامل حفاظتی شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران(مجری طرح حفاظت جنگل) پس از بازدید و سرکشی از مراکز دپو، خرید و فروش چوب کشف شد.
وی گفت: محموله قاچاق توقیف شده و پس از تنظیم پرونده تخلف، متخلف به مراجع قانونی معرفی می شود.