با ما همراه باشید

اجتماعی و انتظامی

توقیف موتور چهار چرخ ۱۰۰۰ سی سی قاچاق در ساری

منتشر شده

در

فرمانده انتظامی ساری از توقیف موتور چهار چرخ ۱۰۰۰ سی سی قاچاق به ارزش ۹ میلیارد ریال در آن شهرستان خبر داد.

سرهنگ عبدالله حسن زاده در بیان این خبر گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر تردد موتور چهار چرخ ۱۰۰۰ سی سی قاچاق در ساری، پیگیری موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت.

وی افزود: مأموران یگان امداد در حین گشت زنی‌های هدفمند خود موتور چهار چرخ غیر مجاز ۱۰۰۰ سی سی را در سطح حوزه استحفاظی مشاهده و آن را توقیف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان ساری با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش موتور توقیفی را بالغ بر ۹ میلیارد ریال اعلام کردند، اظهار کرد: با تشکیل پرونده موتور چهارچرخ¬ توقیفی نیز به پارکینگ منتقل شد.

سرهنگ حسن زاده در خاتمه از مردم خواست به منظور برقراری امنیت اجتماعی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز با پلیس همکاری کرده و هرگونه اطلاعات و اخباری در مورد مسائل امنیتی و انتظامی را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام دارند.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *