با ما همراه باشید

تجارت

برداشت 14 هزار تن محصول باقلای سبز با درآمد 350 میلیارد تومانی در آمل

منتشر شده

در

آمل نیوز- قربانعلی مسافر / مسئول امور مدیریت جهاد کشاورزی آمل با اشاره به درآمد ۳۵۰ میلیارد تومانی کشاورزان از کشت باقالا در این شهرستان، گفت: پیش بینی می شود بیش از ۱۴هزار تن محصول باقالای سبز امسال از مزارع شهرستان آمل برداشت شود.

مرتضی مهدویان در گفت وگو با خبرنگار آمل نیوز، اظهار کرد: باقلا یکی از محصولات کشاورزی است که در اراضی کشاورزی این شهرستان پس از برداشت شالی برنج انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه سطح کشت باقالای سبز آمل در سال زراعی جاری بیش از ۹۶۰ هکتار بود، افزود: این میزان سطح کشت در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با پیشرفت 100 درصدی روبرو بود.

مسئول امور مدیریت جهاد کشاورزی آمل با اشاره به درآمد ۳۵۰ میلیارد تومانی کشاورزان از کشت باقالا، تصریح کرد: عملکرد محصول باقلا در سال زراعی جاری بسیار مطلوب بوده و پیش بینی می شود بیش از ۱۴هزار تن محصول باقالای سبز امسال از مزارع شهرستان آمل برداشت شود.

مهدویان با اعلام جایگاه ویژه شهرستان آمل در کشت باقالا در بین شهرهای استان مازندران، بیان کرد: محصولات برداشت شده باقلا در سال زراعی جاری به استان‌های گیلان، تهران، مرکزی و قم ارسال می‌شود.

وی متذکر شد: با توجه به متوسط قیمت این محصول کشاورزی بیش از ۳۵۰ میلیارد تومان آورده برای شهرستان آمل از سوی تولید کنندگان داشته و برداشت باقالا تا نیمه های اردیبهشت امسال دارد.

مسئول امور مدیریت جهاد کشاورزی آمل در بخش دیگر خبر با اشاره به چگونگی توزیع روغن مصرفی خانوار در این شهرستان، از نظارت بر تخلیه سهمیه روغن خانوار در انبارهای مباشران توزیع خبر داد و گفت: در راستای اجرای طرح تنظیم بازار و توزیع سهمیه روغن خانوار عملیات نظارت بر تخلیه سهمیه روغن خانوار در انبارهای مباشران توزیع به صورت مستمر انجام می شود.

مهدویان با اشاره به اهداف نظارت بر تخلیه روغن سهمیه خانوار، خاطرنشان کرد: اطمینان از تخلیه صحیح و به موقع سهمیه روغن خانوار در انبارهای مباشران توزیع، بررسی انطباق میزان روغن تخلیه شده با سهمیه تخصیص یافته، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و نگهداری در انبارها و جلوگیری از هرگونه انحراف و سوء استفاده احتمالی از مهمترین اهداف است.

وی با اعلام اینکه تخلیه سهمیه روغن خانوار در انبارهای مباشران توزیع با حضور ناظران بوده و میزان روغن تخلیه شده با سهمیه تخصیص یافته مطابقت داده می شود، بیان کرد: شرایط نگهداری و بهداشتی انبارها مورد بررسی قرار گرفته و تذکرات لازم به مسئولان اداه می شود تا هیچ گونه مورد مشکوک یا انحرافی در فرآیند تخلیه مشاهده نشود.

مسئول امور مدیریت جهاد کشاورزی آمل با اشاره به تداوم نظارت مستمر بر فرآیند توزیع روغن خانوار تا رسیدن به دست مصرف‌کنندگان نهایی، گفت: تشدید بازرسی‌ها از مراکز توزیع و فروش به منظور جلوگیری از احتکار و گرانفروشی مد نظر بوده تا اطلاع‌رسانی مناسب به شهروندان درمورد نحوه دریافت سهمیه روغن خانوار انجام شود.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *