با ما همراه باشید

اجتماعی و انتظامی

۱۰۰ بسته معیشتی در طرح قرار دوازدهم اوقاف آمل توزیع شد

منتشر شده

در

آمل نیوز- قربانعلی مسافر / مدیر آستان مقدس امامزاده ابراهیم(ع) آمل گفت: تعداد ۱۰۰ بسته حمایتی و معیشتی مواد غذایی صبح امروز در طرح قرار دوازدهم به ارزش مجموع یک میلیارد ریال بین نیازمندان جامعه هدف توزیع شد.

 

سید حسن درویش‌نیاکی صبح امروز در آئین توزیع بسته های معیشتی با عنوان قرار دوازدهم در مجموعه فرهنگی، مذهبی بصیرت آستان مقدس امامزاده ابراهیم(ع) این شهرستان، اظهار کرد: طرح قرار دوازدهم یکی از طرح های موفق و کارگشا در سازمان اوقاف و امور خیریه بوده که با نام و یاد امام دوازدهم شیعیان از محرومان و نیازمندان جامعه دستگیری می شود.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت های معنوی اوقاف و امور خیریه، بقاع متبرکه و خیران نیک اندیش در این طرح معنوی، افزود: در این مرحله از طرح قرار دوازدهم تعداد ۱۰۰ بسته حمایتی و معیشتی هر کدام به ارزش ۱۰ میلیون ریال بین نیازمندان و افراد کم برخوردار جامعه هدف توزیع می شود.

مدیر آستان مقدس امامزاده ابراهیم(ع) آمل ارزش مجموع این بسته های حمایتی را بیش از یک میلیارد ریال دانست و تصریح کرد: در این طرح کالاهای اساسی و ۱۲ قلم مواد غذایی خریداری شده و بین نیازمندان جامعه هدف توزیع می شود.

درویش نیاکی خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری طرح قرار دوازدهم محرومیت زدایی در جامعه و کاهش فقر با توجه به منویات و جامه عمل پوشاندن به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی، حمایت از خانواده های نیازمند و اقشار کم برخوردار است.

وی گفت: با توجه به تحقیقات لازم افراد نیازمند و مستمند جامعه هدف در مراحل مختلف توسط اداره اوقاف و امور خیریه و همکاران آستان مقدس امامزاده ابراهیم(ع) شناسایی شده و بسته ها با حفظ کرامت انسانی و آبروی مندی افراد در اختیار آنها قرار می گیرد.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *