با ما همراه باشید

اجتماعی و انتظامی

تحقق اعتبار یک هزار میلیارد تومانی برای تجهیز دانشکده های ملی مهارت کشور

منتشر شده

در

رئیس دانشگاه ملی مهارت کشور گفت: یک هزار میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز کارگاه ها و آزمایشگاه های دانشکده و آموزشگاه های زیرمجموعه دانشگاه ملی مهارت کشور اختصاص پیدا کرد.

غلامرضا زمانی در آئین تجلیل از اساتید دو آموزشکده ملی مهارت علامه حسن زاه آملی پسر و توحید دختر، اظهار کرد: بیش از 3 هزار کارگاه و آزمایشگاه در سطح دانشکده و آموزشکده های ملی مهارتی در استان های مختلف کشور فعالیت دارند.

وی افزود: با توجه به اختصاص حدود یک هزار میلیارد تومان در سال جاری نمی توان پاسخگوی نیاز تعداد زیاد کارگاه آموزشی بود.

رئیس دانشگاه ملی مهارت کشور تصریح کرد: اعتبار دانشگاه ملی مهارت کشور امسال در مجموع در همه بخش ها حدود 83 درصد بیشتر از سال گذشته بوده و اعتباراتی که ازسوی دولت به دانشگاه ملی مهارت در مقایسه با دیگر دانشگاه های کشور کم است.

زمانی با بیان اینکه 190 هزار دانشجو در دانشگاه ملی مهارت کشور مشغول به تحصیل هستند، خاطرنشان کرد: نیروی انسانی کارآمد مهمتر ابزار رشد و توسعه جوامع هستند که دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در این بین بسیار اثرگذارند.

وی با اشاره به اینکه تعداد دانشجویان دانشگاه ملی مهارت کشور حدود 190 هزار نفر بوده که در 183 دانشکده و آموزشکده زیرمجموعه مشغول به تحصیل هستند، بیان کرد: دانشجویان این دانشگاه در 121 شهر کشور در دانشکده و آموزشکده ها مشغول بوده که در 127 رشته کارشناسی، کارشناسی ارشد و کاردانی تحصیل دارند.

رئیس دانشگاه ملی مهارت کشور با اعلام اینکه 62 درصد فارغ التحصیلان مهارتی جذب بازار کسب و کار شدند، متذکر شد: آموزش های مهارتی حین تحصیل برای جذب دانشجویان در بازار کار بسیار مهم است.

زمانی با بیان اینکه کارخانجات و بخش های مهم تولیدی و صنعتی برای جذب و تأمین نیروهای متخصص باید به سراغ دانشگاه های تخصصی همانند دانشگاه ملی مهارت بیایند، بیان کرد: با برقراری ارتباط بین دانشگاه و صنعت می توان آینده روشن را برای کشور پیش بینی کرد.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *