با ما همراه باشید

اجتماعی و انتظامی

تعطیلی 2 معدن شن و ماسه در آمل

منتشر شده

در

آمل نیوز- قربانعلی مسافر / رئیس اداره حفاظت محیط زیست آمل گفت: دو واحد معدن شن و ماسه در حوزه محور هراز طی یک هفته گذشته به دلیل عدم رعایت موازین و ملاحظات زیست محیطی تعطیل شد.

وحید رضائیان اظهار کرد: یک واحد از معادن شن و ماسه مستقر در محور هراز به علت عدم رعایت موازین و ملاحظات زیست محیطی، توسط مأموران یگان حفاظت محیط زیست تعطیل شد.

وی افزود: یک واحد دیگر معدن شن و ماسه در محور هراز به دلیل عدم رعایت موازین و ملاحظات زیست محیطی ‌پلمب شد.

رضائیان با اشاره به دستگیری یک صیاد غیر مجاز در آمل، تصریح کرد: از این صیاد که در محور هراز مشغول صید غیرمجاز بود یک رشته تور سالیک کشف و ضبط شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست آمل خاطرنشان کرد: یک رأس بز وحشی که در اثر تصادف جاده ای از ناحیه چشم مصدوم شد توسط مأموران پلیس راه آمل نجات پیدا کرد.

رضائیان یادآور شد: این بز وحشی دارای مصدومیت برای تیمار تحویل مأموران اداره حفاظت محیط زیست آمل شد.

وی با اشاره به حمله خرس به گوسفندان در مرتع پر در روستای خرم، گفت: بازدیدهای لازم به همراه مأموران یگان حفاظت برای بررسی و رسیدگی لازم انجام شد.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *