احمد حسین زادگان در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان آمل گفت: پیش ازاین نیز درخواست تعیین تکلیف زمین مازاد شرکت دیزل سنگین ایران درنزدیکی شهرک صنعتی امامزاده عبداله آمل به وزیر جهاد کشاورزی داده شده است.
وی، زمین تحت مالکیت شرکت دیزل سنگین ایران در شهرستان آمل را حدود ۸۴ هکتار اعلام کرد و افزود: درصورتی که مدیران شرکت دیزل سنگین ازهمه زمینهای موجود استفادهای نکنند، حدود ۴۰ هکتار آن با توجه به نیاز جدی متقاضیان جدید برای سرمایه گذاری ونیز طرحهای توسعهای تولیدکنندگان شهرک صنعتی امامزاده عبداله واگذار خواهد شد.
حسین زادگان تاکید کرد، با مدیران مربوطه در سطح کشوری درکوتاه ترین زمین وبه عنوان یک مطالبه جدی تولیدکنندگان آملی از طریق مجاری قانونی پیگیری خواهد شد.
ایجاد نمایندگی مستقل گمرک درشهرک صنعتی امامزاده عبدالله آمل
استاندار مازندران همچنین از اخذ نمایندگی مستقل گمرک درشهرک صنعتی امامزاده عبدالله آمل خبر داد وگفت: زمین مورد نیاز گمرک در شهرک صنعتی واگذار شده و اعتبار مورد نیاز برای تشکیلات ادارای آن نیز فراهم شده است.
حسین زادگان، شهرک صنعتی امامزاده عبداله آمل را یکی از ستونهای اصلی بخش اقتصاد مازندران دانست وگفت: هم اکنون بیش از ۷۰ درصد کل صادرات سالانه مازندران از شهرستان آمل انجام میشود واین یک ظرفیت بسیار مهم وارزشمند برای استان است.
وی اضافه کرد، این شاخصه مهم باعث شده تا میل تولیدکنندگان وصنعتگران آملی برای افزایش سرمایه گذاری در شهرکهای صنعتی آمل وشهرهای اطراف بیشتر و آمار بیکاری دراین شهرستان نیز به نسبت دیگرشهرهای استان پایینتر باشد.
توسعه شهرکهای صنعتی درمازندران
استاندار مازندران دربخش دیگری با بیان اینکه نگاه استان به توسعه شهرکهای صنعتی وفراهم کردن زیرساختهای لازم برای سرمایه گذاری امن ومطمئن است، گفت: هزار و ۵۰ هکتار دراین مدت به ظرفیت زمینهای شهرکهای صنعتی استان اضافه شده و این نشان از نگاه توسعهای استان به تولید واشتغال دارد.
حسین زادگان، تداوم تولید در واحدهای صنعتی را برای توسعه استان و کشور حیاتی دانست و تاکید کرد: تعطیلی واحدهای تولیدی به بهانههای مختلف قابل توجیه نبوده و همه دستگاهها موظف هستند پیگیر موانع تولید باشند.
وی همچنین از واگذاری زمین به برخی تولیدکنندگان که به علت سو مدیریت و انحراف تسهیلات مربوط به اشتغال به برخی تولیدکنندگان درجاهایی به غیرازتولید سرمایه گذاری کردند، انتقاد کرد وگفت: باید تکلیف این نوع سرمایه گذارهای فرصت طلب مشخص وزمین های راکد و بالااستفاده آنها در شهرکهای صنعتی شناسایی وبه متقاضیان جدید سرمایه گذاری ونیز تولیدکنندگان واقعی در قالب حمایت از طرحهای توسعهای تولید واگذار شود.
دراین نشست صاحبان واحدهای تولیدی، کمبود زمین درشهرک صنعتی امامزاده عبداله آمل را مانع اصلی اجرای طرحهای توسعهای دانستند، بیان کردند. درخواست تسهیلات حمایتی و سرمایه در گردش از دیگر درخواستهای مطرح شده از سوی مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان آمل در دیدار با استاندار مازندران بوده است