آمل نیوز- قربانعلی مسافر / یوسف نوری عصر گذشته در بازدید از واحدهای تولیدی شهرک صنعتی امامزاده عبدالله، اظهار کرد: آمل به دلیل ظرفیت ویژه در تولید و صنعت بیش از ۴۶ درصد صنعت استان را در خود جای داده است.
وی با اعلام اینکه که حدود ۷۰ درصد صادرات مازندران در شهرستان آمل انجام می شود، افزود: آمل از لحاظ تراز تجاری و تولید ناخالصی داخلی در استان تاثیر زیادی دارد.
استاندار مازندران با بیان اینکه یکی از مشکلات این شهرک صنعتی در زمینه پسآب و تصفیه خانه ای است که باید در مسائل زیست محیطی به ان توجه جدی شود، تصریح کرد: این شهرک نیازمند توجه جدی در همه زمینه ها از جمله پسآب است.
نوری یادآور شد: در سال های قبل وزارت صمت قول داده بخشی از اعتبارات شهرک های صنعتی و طرح تصفیه خانه را پرداخت کند تا فاز سوم آن اجرا شود که این امر محقق نشد همچنین قرار شد ما از طریق این وزارتخانه پیگیری لازم داشته باشیم و هفته آینده برای تامین مالی آن اقدام می شود تا رمورد بخشی از عملیات فنی، تامین برق و چربی گیر تصمیم گیری شود.
وی با اشاره به استفاده از روش های ترکیبی و انجام تامین مالی، ادامه داد: بازدید دیگر از یکی از بنگاه های اقتصادی بسیار خوب بوده که در تولید مربا و مواد غذایی زمینه برای صادرات را فراهم کرد.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد: باعث افتخار است که این واحد در تولید انواع مربا و مارمالات از محصولات مازندران استفاده می کند و صادرات به خارج کشور دارد البته این واحد برای توسعه نیاز به سرمایه در گردش دارد تا اشتغال ۵۰۰ نفر آن توسعه یابد.
نوری با اشاره به اینکه از شرکت فولادین ذوب (فذا) هم بازدید داشتیم که در حوزه فولاد و ذوب سرآمد است، بیان کرد: این کارخانه قراردادهایی با شرکت های دولتی و ایران خودرو دارد و قطعات زیادی با قرارداد ۱۲۰ روزه تولید کرده البته با توجه به ظرفیت و سرعت این شرکت باید قراردادها کوتاهتر شود و استفاده لازم انجام گیرد هرچند در این زمینه صحبت هایی با مدیرعامل ایران خودرو و وزیر صمت انجام شد.
استاندار مازندران با اشاره به پیشرفت ۷۰ درصدی خط تولید میلگرد فولادی و آلیاژی که نیاز کشور است، اظهار کرد: این پروژه نیازمند تسهیلات ریالی برای سرمایه در گردش و تسهیلات ارزی حدود ۱۱۰ میلیارد دلاری برای تجهیزات تکمیلی است تا شاهد جلوگیری خروج ارز در کشور باشیم.
وی بیان کرد: تقویت تولید داخل و جهش تولید از مهمترین منویات رهبر انقلاب است که مسئله ای کلیدی و راهبردی خواهد بود.
نوری گفت: باید بانک عامل زمینه را برای ارسال پرونده به صندوق توسعه ملی فراهم کند همچنین یک سوم این درخواست در سفر دوم شهید جمهور مصوب شد.
نوری گفت: از ابتدای سال تاکنون ۲۵ واحد اقتصادی و تولیدی راکد مازندران با سرمایه گذاری ۹۴۷ میلیارد تومان و اشتغال ۶۱۳ نفر به مدار تولید بازگشت و دوباره احیا شد.