با ما همراه باشید

فرهنگی و مذهبی

کمکرسانی آملی ها برای بازسازی صحن حضرت زینب(س) ‌در کربلا

منتشر شده

در

آمل نیوز- قربانعلی مسافر / امام جمعه آمل گفت: بازسازی و ساخت موزه صحن حضرت زینب(س) در مجاورت حرم امام حسین(ع) با کمک رسانی و یاری مردم این شهرستان انجام می شود.

حجت الاسلام ابراهیم یعقوبیان اظهار کرد: مازندران دیار علویان است که مردان و زنان غیور این سرزمین عاشق و دلداده اهل بیت هستند.

وی افزود: از همه شهروندان آملی و خیران نیک اندیش دعوت می کنم برای آئین گلریزان این مراسم معنوی روز جمعه این هفته گرد هم بیایند.

امام جمعه آمل، تصریح کرد: عاشقان اهل بیت و عتبات عالیات هدایای نقدی و غیرنقدی خود را می توانند برای بازسازی اماکن متبرکه اهدا کنند.

یعقوبیان بیان کرد: مردم مازندران در برپایی نخستین حکومت شیعی علویان تاریخ عمیق و جامعی دارند و بر اساس اسناد تاریخی چهارمین حرم برای امام حسین(ع) و دومین حرم حضرت علی(ع) را مردم این دیار در زمان حکومت داعی کبیر احداث کردند.

وی با اعلام نقش تاریخی آملی ها برای بازسازی عتبات عالیات کربلا، خاطرنشان کرد: 201 سال قبل به سال یک هزار و 245 هجری قمری شریف العلما رئیس حوزه علمیه کربلا بوده و در تربیت و پرورش عالمان زیادی هم نقش داشت.

امام جمعه آمل در مورد نوسازی و گسترش صحن حضرت زینب (س)، یادآور شد: مردم شهرستان آمل در ساخت سردرب ورودی صحن نقش بزرگی خواهند داشت زیرا عشق و ارادت دیرینه مردم آمل به خاندان اهل بیت و آل الله باعث شد که بخش مربوط به مردم آمل در طرح نوسازی صحن حضرت زینب(س) در حرم امام حسین(ع) روز جمعه ۱۶ آذر امسال با حضور مردم ولایتمدار در مصلای میربزرگ رونمایی خواهد شد.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *