آمل نیوز- قربانعلی مسافر / رئیس اداره ورزش و جوانان آمل سالن تخصصی صخره نوردی و سنگ نوردی از مهمترین پروژه های ورزشی نیمه کاره در آمل بوده که احداث و پایان عملیات فیزیکی آن از دغدغه های مسؤولان شهری و استانی لحاظ می شود.
هاشم جمشیدپناه ، اظهار کرد: این مراسم، اظهار کرد: هم اکنون بیش از ۱۶ هزار ورزشکار سازمان یافته در این شهرستان با ثبت بیمه ورزشی در حال ورزش به صورت حرفه ای هستند و پیش بینی می شود تا پایان سال جاری تعداد ورزشکاران سازمان یافته آمل به ۱۸ هزار ورزشکار برسد.
وی افزود: آمل از شهرهای شاخص در حوزه ورزش است که هرساله در هر رشته ورزشی ورزشکاران این شهرستان سرآمد، مدال آور و شاخص هستند و از گذشته همیشه این شهرستان مدال آور بوده و ورزشکاران آملی در میادین مختلف به ویژه المپیک توانستند دل ایرانی ها را شاد کنند.
جمشیدپناه با اعلام اینکه بیش از ۵۲ هیأت ورزشی در این شهرستان فعالیت دارند، تصریح کرد: هم اکنون تعداد ۶ مدال طلا، نقره و برنز المپیک توسط ورزشکاران آملی رشته کشتی فرنگی و آزاد به دست آمده و به نام ورزشکاران قاسم رضایی، محمدهادی ساروی و امیرحسین زارع ثبت شده است.
وی یادآور شد: از ابتدای سال تاکنون تعداد ۲۶ مدال رسمی آسیایی، جهانی و المپیک از سوی ورزشکاران آملی به دست آمده که بیشترین مدال کمی و کیفی به رشته ورزشی کشتی برمی گردد.
رئیس اداره ورزش و جوانان آمل در مورد آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی تخصصی ترین سالن صخره نوردی شمال کشور که در این شهرستان در حال ساخت است، گفت: سالن تخصصی صخره نوردی و سنگ نوردی از مهمترین پروژه های ورزشی نیمه کاره در آمل بوده که احداث و پایان عملیات فیزیکی آن از دغدغه های مسؤولان شهری و استانی لحاظ می شود.
وی با اعلام اینکه پس از تخصیص کامل اعتبارات، پیمانکار پروژه قول داده تا این سالن تابستان سال 1404 به بهره برداری برسد، یادآور شد: پس از بازدید اخیر مسؤولان استانی برای سال 1403 مبلغ 14 میلیارد تومان اعتبار نهایی و پایانی درنظر گرفته شده که این اعتبار تخصیص کامل پیدا کرده است.
رئیس اداره ورزش و جوانان آمل با اعلام اینکه سالن تخصصی صخره نوری در سال 1387 کلنگ زنی شده و از مصوبات سفر دوره اول دولت نهم بوده است، خاطرنشان کرد: این سالن ورزشی 17 سال نیمه کاره بود و حتی بسیاری از مستحدثات آن با گذشت زمان مستهلک شد.
وی بیان کرد: تخصصی ترین سالن صخره نوردی شمال کشور در آمل با بیش از چهار دیواره رسمی دارای سالن آمفی تئاتر با ظرفیت 500 نفر است.