با ما همراه باشید

دسته بندی نشده

باید تلاش کرد راه علامه حسن‌زاده آملی گم نشود

امام جمعه آمل با اشاره به اینکه انسان وارسته‌ای از جمع ما رفت که منبع و منشا خیر و برکت بود، گفت: عالم برجسته‌ای که عاشق اهل بیت بود در بین ما نیست که باید این راه گم نشود و جریان اهل بیت را افرادی همانند آیت‌الله حسن‌زاده آملی راهنمایی و مسیر را بازگو می‌کردند.

منتشر شده

در

در روز اربعین با ارتحال عالم ربانی نمونه‌ای از حضور عشق مردم رقم خورد که در نوع خود بی‌نظیر بوده است.

حجت‌الاسلام مرتضوی امام جمعه آمل در مراسم تشییع علامه حسن‌زاده آملی، با تسلیت به‌مناسبت اربعین حسینی، اوج نهضت کربلا نهضتی که سالار شهیدان به مرز عقلانیت وحیانی رساند، اظهار کرد: ارتحال این عالم ربانی را به امام زمان (عج)، مقام معظم رهبری، و همه مراجع و علما و آیت‌الله جوادی آملی تسلیت دارم.

وی با بیان اینکه امت اسلامی علاوه بر عزادار بودن اربعین حسینی عزادار عبد صالح و انسان کامل و وارسته‌ای هستند که قلب مریدان و ارادتمندان را به درد آورده است، افزود: اگر میزبان شایسته‌ای نبودیم از همه عذرخواهی می‌کنم ولی تمام توان خود را به‌کار گرفتیم.

امام جمعه آمل با اشاره به اینکه انسان وارسته‌ای از جمع ما رفت که منبع و منشا خیر و برکت بود، اضافه کرد: عالم برجسته‌ای که عاشق اهل بیت بود در بین ما نیست که باید این راه گم نشود و جریان اهل بیت را افرادی همانند آیت‌الله حسن‌زاده آملی راهنمایی و مسیر را بازگو می‌کردند.

این مسؤول ادامه داد: همانگونه علامتین شهر ما براساس محکمات شهر ما این جریانات را راهنمایی کردند و در سنگرهای مختلف مسیرهای حرکت ۷۵ سال قبل از سال ۱۳۲۵ دو نونهال از همین جامعه و شهر برخاستند و در مدرسه مسجد جامع آمل درس خود را آغاز کردند همان گونه که در تاریخ این دو بزرگوار به قلم خودشان به ثبت رسید.

مرتضوی بیان کرد: از سال ۱۳۲۵ تا ۳ مرداد ۱۴۰۰ این دو حقیقت والا تحت تعلیم انبیای الهای قدم به قدم با هم مصاحبت و مقاربت داشتند و در تمامی سنگرها مردم را رها نکردند و با مردم تحت قرآن زیستند تحت تعالیم انبیای الهی و آموزه های عترت طاهره مسیری را هموار کردند.

وی با اعلام اینکه تربیت مردم آمل نشان از منبرها،تکایا، کرسی‌های درس و تعلیمات این دو عالم فرزانه بوده است، تصریح کرد: این دو عالم بزرگوار در سه دوره آمل، قم و تهران با هم زیست کردند و نزد عالم بزرگ هم سفره هم حجره و قرین بودند تحت تعالیم علمای بزرگ زانو به زانو، کلاس به کلاس و درس و درس در نهایت قرابت دوستی صمیمیت و رشد کردند در دوره سوم به قم آمدند و مصاحبت علمی ایشان تحت تعلیم عارفان بزرگ انجام شد.

امام جمعه آمل با بیان اینکه این همراهی، مصاحبت، عشق و اشتیاق برای همه جامعه و روحانیت و به‌ویژه روحانیت شهر ما درس است، تصریح کرد: حیات ایشان در امت اسلامی گره خوردند و وحدت اسلامی را در سایه نظام و رهبری اسلامی را در دوره‌های مختلف پیگیری کرده و پس از گذر از روزهای انقلاب، بعد از انقلاب نیز در دو سنگر مردم را حفظ کردند.

این مسؤول یادآور شد: با وجود مشکلات زیاد در آمل این دو عالم بزرگ حکیمانه درس و تعلیم دادند و لحظه‌ای بر مردم تنگی ایجاد نشد و در صحنه‌ای برای وحدت این شهر تلاش کردند و این محصول یک وحدت روحانی است و ما این را به عنوان مهمترین ذخایر حیات این بزرگوار می‌دانیم.

مرتضوی اضافه کرد: این مجال این استثنایی در روز اربعین به مناسبت ارتحال ملکوتی این عزیز اتفاق افتاد که باید قدر بدانیم.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.