علی اصغر یوسف نژاد در مورد انتخاب شهردار مرکز استان از سوی اعضای شورای اسلامی شهر ساری اظهار داشت: انتخاب شهردار از وظایف اولیه هر شهرداری بوده و از وظیفه ذاتی شوراها است و شوراها از این وظیفه خود باید حداکثر استفاده را کنند.
وی افزود: بهترین فرد از حیث صلاحیت تجربی، سابقه مدیریتی و تحصیلی بر اساس آیین نامههای موجود و مصوبه هیئت وزیران که شرایط عمومی و اختصاصی آنها را اظهارنظر کرده نظر دهند.
یوسف نژاد گفت: اعضای شورای شهر ساری باید از دخالتهای سیاسی نیروهای غیرشورا پرهیز کنند و مسئولیت و پاسخگویی با اعضای شورای شهر است.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نمایندگان مجلس حق دخالت در انتخاب شوراها برای شهردار را ندارند، تصریح کرد: ولی در کنار فرد انتخاب شده برای مصلحت عمومی و امورات شهری را کمک میکنیم.
یوسف نژاد با بیان اینکه به عنوان شهروند ممکن است نظر یا دیدگاهی در مورد یک شهردار داشته باشم، افزود: برای عملی شدن این تحقق باید با 9 عضو شورای شهر ساری بحث کنم و تاکنون با هیچ یک از اعضای شورای شهر ساری توصیه ای در مورد انتخاب فرد یا افرادی برای تصدی شهرداری ساری نکرده و نمیکنم.
وی با اعلام اینکه اعضای فعلی شورای شهر ساری مجرب بوده و نسبت به شهرداری اطلاعات بیشتری دارند، گفت: اگر تاخیر در انتخاب شهردار منجر به انتخاب فرد شایسته و اصلح باشد مطلوب است ولی محدود به افراد خاص برای اتلاف وقت باشد برای شهر و شهروندان ضررآفرین است.
پس از انتصاب مهدی عبوری شهردار سابق مرکز استان به سمت معاون وزیر راه و شهرسازی، حمید فرزانه کناری معاون سابق شهردار ساری به سمت سرپرست شهرداری ساری از سوی اعضای شورای شهر انتخاب شد.
شهر ساری مرکز مازندران بیش از 450 هزار نفر جمعیت دارد.