با ما همراه باشید

اجتماعی و انتظامی

شخم و شیار ۲۰ هزار هکتار از اراضی شالیزاری آمل انجام شد

منتشر شده

در

آمل نیوز- قربانعلی مسافر / مدیر جهاد کشاورزی آمل گفت: شخم و شیار زمستانه در بیش از ۲۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری این شهرستان انجام شد.

 

 

مهرداد فولاد اظهار کرد: شخم و شیار زمستانه زمین های کشاورزی در بیش از ۲۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری این شهرستان انجام شد.

وی افزود: شخم و شیار زمستانه اراضی شالیزاری مزایای زیادی دارد که می توان به کاهش جمعیت، حذف غذای آفات زمستان گذران ساقه‌های برنج، تعادل طبیعی در مزارع برنج در فصل زراعی بعد و کاهش مصرف سموم کشاورزی اشاره کرد.

فولاد تصریح کرد: یکی از اصلی ترین راهکارهای مبارزه با آفت ساقه خوار برنج و تولید غذای سالم، شخم و شیار زمستانه بوده که باعث انهدام علف های هرز حاشیه مزارع برنج می شود.

مدیر جهاد کشاورزی آمل بیان کرد: آفت ها در فصل‌ زمستان به صورت لارو کامل در ساقه‌های خشک برنج یا علف‌های هرز دارای ساقه توخالی همانند شال تسبیح، ارداله، نی، آغتی(پلم)، ارزن وحشی، مسک و بندواش به سر می برد.

وی درمورد مزایای شخم و شیار زمستانه در اراضی شالیزاری گفت: کاهش جمعیت، حذف غذای آفات زمستان گذران ساقه های برنج، تعادل طبیعی در مزارع برنج در فصل زراعی بعد، کاهش مصرف سموم کشاورزی از مزایای شخم و شیار زمستانه اراضی شالیزاری است.

فولاد با بیان اینکه در دو ماه دی و بهمن امسال ۴۰ کلاس آموزشی و ترویجی با شرکت یک هزار کشاورز در روستاهای این شهرستان برگزار شد، خاطرنشان کرد: علاوه بر بازدیدها و آموزش چهره به چهره بیش از ۴ هزار نفر آموزش دیدند و در فضای مجازی مدیریت و مراکز جهاد کشاورزی مزایای شخم و شیار را به صورت آنلاین به کشاورزان توصیه و اطلاع رسانی کردند.

وی با اعلام اینکه شهرستان آمل دارای ۴۳ هزار هکتار اراضی شالیزاری است، متذکر شد: تاکنون بیش از ۲۰ هزار هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان شخم و شیار زمستانه شدند.

 

مدیر جهاد کشاورزی آمل در دیگر خبر از توزیع ۴ تن گوشت گوساله گرم تنظیم بازاری در این شهرستان خبر داد و گفت: از ابتدای بهمن امسال تاکنون چهار تن گوشت گوساله گرم با قیمت ۲۹۹ هزار تومان تأمین و توزیع شده که این توزیع توسط ۸ مباشر در نقاط مختلف شهری و دو بخش دابودشت و امامزاده عبدالله(ع) صورت گرفت.

وی با اعلام نظارت و بازرسي از روند توزيع با قيمت مصوب و ميزان آن تصریح کرد: تأمین کالاهای اساسی شهروندان از الویت اساسی این مدیریت بوده و برای آن برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های لازم انجام می‌شود البته توزیع گوشت تنظیم بازار نیز همچنان ادامه دارد.

فولاد با اعلام توزیع چهار تن مرغ منجمد تنظیم بازاری از ابتدای بهمن تاکنون، خاطرنشان کرد: در راستای کنترل و تنظیم بازار مرغ منجمد تنظیم بازار با قیمت ۶۵ هزار و ۷۰۰ تومان توسط ۸ مباشر در نقاط مختلف شهری و روستایی توزیع شد تا تنظیم بازار و حمایت از مصرف‌کنندگان و حفظ ثبات قیمت مرغ گرم اجرا شود.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *