با ما همراه باشید

اجتماعی و انتظامی

پیش‌بینی افزایش نقدینگی شعب بانک های مازندران به 120 هزار میلیارد ریال

منتشر شده

در

آمل نیوز- قربانعلی مسافر / سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران گفت: نقدینگی استان در مجموعه شعب ۴۰ هزار میلیارد  ریال بوده که پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال به ۱۲۰ هزار میلیارد افزایش یابد.

رضا گنجی امروز در نشست شورای هماهنگی بانک‌های مازندران در محل استانداری، اظهار کرد: نقدینگی بانک های استان نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشت.

وی با اشاره به افزایش تسهیلات کشاورزی، گردشگری و گام‌های مثبت در توسعه مازندران، افزود: نقش بانک‌ها در تحول اقتصادی مبتنی بر مسئله عدالت محوری است البته مدیران باید تحول آفرین باشند و شرایط را به نفع مردم و توسعه استان رقم بزنند.

گنجی با اشاره به گزارش شورای هماهنگی بانک‌های استان، میزان نقدینگی مازندران در بانک‌های دولتی و خصوصی را ۷۲.۹ درصد اعلام کرد و گفت: این میزان که نسبت به مورد مشابه سال قبل ۱.۹ درصد افزایش داشت.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با اعلام اینکه سهم سپرده عمده منابع گردش مالی در استان بیشتر در حوزه خدمات و املاک است، تصریح کرد: سهم سپرده در عدم خرید و فروش املاک در طی سال گذشته روند کاهشی بود.

وی با اشاره به لزوم ارزیابی و گزارش مقایسه‌ای عملکرد بانک‌ها در سه سال گذشته، متذکر شد: اگر سهم سپرده دو دهم درصد کاهش داشت قطعاً این میزان در استان تاثیرگذار است.

گنجی بیان کرد: در راستای مطالبات بانک‌ها همکاری لازم را داریم و از مدیران بانک‌های استان می خواهیم هر مشکل در حوزه اعتباری و تسهیلات را ارائه کنند تا بتوانیم مسائل را با آگاهی از معضلات در سطح استان و کشور پیگیری کنیم.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران گفت: مدیران بانک‌های استان با توجه به روزهای پایانی سال، پیگیری جدی ارائه تسهیلات بانکی مصوب در جلسات، نگاه ویژه به قشر ضعیف جامعه و پرداخت وام‌های خرد برای گره‌گشایی از مشکلات آنها را داشته باشند.

وی با تذکر جدی به سرمایه‌گذارانی که منابع تسهیلاتی را از استان دریافت کرده ولی چرخه مالی، اعتباری، تولیدی و صنعتی آن در جای دیگر است، بیان کرد: اعطای میزان تسهیلات پرداختی ۱۰۹ درصد گزارش شده همچنین تسهیلات در حوزه کشاورزی به ۱۵ درصد افزایش یافته و باید نگاه مثبت در بخش گردشگری و کشاورزی حاکم باشد.

گنجی خواستار افزایش سهمیه در تسهیلات وام ازدواج و فرزندآوری در مازندران شد و خاطرنشان کرد: در زمینه وام ازدواج ۶۶ درصد تسهیلات ارائه شد و ۳۳ درصد باقیمانده نشان از صف انتظار ۹ هزار نفری دارد.

وی با تأکید بر عملکرد بانک‌ها در اعطای تسهیلات به فعالان بخش خصوصی در طرح رونق تولید، ادامه داد: نقش بانک‌ها در توسعه اقتصادی و اجتماعی از پیش نیازهای اصلی رشد اقتصادی و افزایش رفاه اجتماعی خواهد بود البته مازندران علیرغم برخورداری از منابع و امکانات مالی نتوانسته در حوزه رونق تولید و اشتغالزایی انتظارات محقق کند.

گنجی با اشاره به لزوم نقدینگی استان در ایام پایانی سال و نوروز، گفت: نقدینگی استان در مجموعه شعب ۴۰ هزار میلیارد  ریال بوده که پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال به ۱۲۰ هزار میلیارد افزایش یابد همچنین با توجه به ارائه وجه نقد در روزهای پایانی سال و نوروز آینده برای مردم استان و مسافران، برآورد میزان وجه نقد مورد نیاز توسط واحدهای پشتیبانی در شهر و روستاهای مسافرپذیر تقویت و حمایت شود.

وی با اعلام تأکیدات بانک مرکزی برای استقرار خزانه بانک مرکزی از ۱۵ اسفند در چالوس، یادآور شد: به منظور پول‌رسانی در غرب استان در ایام نوروز به علت ترافیک از چالوس توزیع شده و در این زمینه نگرانی وجود ندارد.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *