اسماعیل پوریانی اظهار کرد: در سه ماهه نخست سال ۹۸، 43 هزار و 225 نفر در مراکز انتقال خون استان پذیرش شدند که از این میزان حدود 33 هزار نفر موفق شدند خون خود را اهدا کنند.
وی افزود: از ابتدای فروردین تا پایان خرداد ماه بیش از 43 هزارو 200 داوطلب اهدای خون در مازندران به مراکز ثابت و سیار انتقال خون مراجعه کردند که از این میزان حدود 33 هزار نفر موفق شدند خون خود را اهدا کنند.
مدیرکل انتقال خون مازندران بیان کرد: از مجموع خونگیری 22 هزارو 943 نفر اهداکننده مستمر، 9 هزارو381 نفر اهداکننده باسابقه و 632 نفر نیز برای اولین بار خون اهدا کردند.
پوریانی از اهدای خون 841 زن در طی این مدت خبر داد و تصریح کرد: در مازندران کمتراز سه درصد اهداکنندگان را بانوان تشکیل میدهند؛ درحالی که بانوان به دلیل گرایش کمتر به رفتارهای پر خطر یکی از سالمترین منابع خونی را دارند و میتوانند با مشارکت بیشتر در اهدای خون، فعالیتهای انساندوستانه و خداپسندانه را در جامعه ترویج دهند.
وی با بیان اینکه از میان اهداکنندگان خون 70 درصد، اهداکننده مستمر خون بودند که دستکم در سال دوبار خون اهدا میکنند، اظهار کرد: بیشترین میزان اهدای خون مربوط به شهرهای ساری، بابل و آمل بوده است.
مدیرکل انتقال خون مازندران یادآور شد: همچنین مراکز اهدای خون بهشهر و قائمشهر نیز در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از رشد بسیار خوبی در میزان اهدای خون برخوردار بودند.
پوریانی با اشاره به آمار بالای بیماران تالاسمی و خاص در استان، وجود بیش از 6 مرکز جراحی قلب باز، گردشگر پذیری، حوادث و تصادفات جادهای، خاطرنشان کرد: همه این عوامل سبب شد تا استان مازندران بهعنوان یکی از استانهای پُرمصرف خون و فرآوردههای خون در کشور باشد.
وی با قدردانی از همراهی مردم در اهدای خون از هماستانیها، از مردم خواست: همواره در تامین خون و فرآوردههای خون بیماران همراه انتقال خون باشند و با اهدای خون ، پلاکت و پلاسما زندگی را به همنوعان خود نیز اهدا کنند.