با ما همراه باشید

دسته بندی نشده

آزادگی فکری دانشجویان فرصتی برای پیشرفت

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام حریت و آزادگی فکری دانشجویان را فرصتی برای پیشرفت کشور دانست و گفت: با این فضاهای مجازی، دانش عمیق و ماندگار کمرنگ شده است.

منتشر شده

در

محمد حسین صفار هرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام پیش از ظهر یکشنبه در همایش بزرگداشت مقام معلم با محوریت نقش دانشگاه در تحرکات انقلاب با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی آیت الله مطهری گفت: مطهری آشنا به علم زمانه و آزادگی تفکر بود و همواره خطرات و جریان‌های سیاسی را با شناخت کامل گوشزد می‌کرد.

وی افزود: رمز موفقیت شهید مطهری اخلاص در عمل و روح بندگی در وی سرشار بود.

صفار هرندی با اشاره به برخی وقایع قبل از انقلاب و دوران شکل گیری آن، اضافه کرد: آن زمان افرادی مخالف انتشار تصویر مطهری بودند و او را غیر انقلابی می‌دانستند، امروز همان افراد می‌گویند تفکر انقلابی، کشور را دچار پسرفت می‌کند.

وی با بیان اینکه مطهری نمونه بارز یک انسان معتدل بود، اظهار داشت: کسانی که امروز خود را معتدل می‌نامند، افراطی ترین حرکات و اقدامات از آنها سر می‌زند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اعتدال با شعار نیست بلکه در عمل باید اثبات شود، تصریح کرد: در سیل اخیر نظام رسمی کار خاصی انجام نداد بلکه این نظام غیر رسمی بود که به این موضوع رسیدگی کرد.

وی با برشمردن ویژگی‌های شاخص و موفقیت‌های انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد: ایران اسلامی در زمینه‌های علمی، فناوری، نانو و.. در جهان حرف برای گفتن داشته و نگاه شاه سلطان حسینی در آن جایی ندارد.

این مسئول درباره جو غالب مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره تصویب لایحه FATF نیز بیان داشت: این مجمع در بررسی‌های مستمر به این نتیجه رسید که تصویب این لایحه به ضرر کشور بوده و با آن مخالف است.

وی ادامه داد: برخی ما را محکوم به ایدئولوژیک بودن می‌کنند و می‌گویند این تفکر کشور را عقب نگه می‌دارد اما باید بگویم که ما در مجمع کاملاً بر اساس دنیای مادی و تخصصی مباحث را مورد بحث قرار می‌دهیم.

صفار هرندی درباره نظریه حذف ریاست جمهوری هم اظهار داشت: این یک بحث نظری بوده و نباید در زمره مباحث روزمره شود و در حال بررسی هستیم که کدام نظام ریاستی، پارلمانی یا ریاستی پارلمانی به نفع کشور است.

وی گفت: رئیس جمهور باید دولت را اداره کند و نمایش‌های این‌ور و آنور رفتن را کنار بگذارد.

وی فضای مجازی و موبایل را تهدید برای دانشجویان دانست و افزود: با این فضاهای مجازی، دانش عمیق و ماندگار کمرنگ شده و من پیشنهاد می‌کنم دانشجویان حتماً کتاب بخوانند.

صفارهرندی حریت و آزادگی فکری دانشجویان را نیز فرصتی برای پیشرفت کشور دانست.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *