سید حمید هاشمی گفت: این جلسه در ادامه پیگیری های دادستان مرکز استان که منتج به جلسات و بازدید مدیران کل و دستگاه های اجرایی از زمین جایگزین زباله آمل شد، در استانداری تشکیل شد.
هاشمی با تشکر از پیگیری دادستان مرکز استان، استاندار، معاون هماهنگی امور عمرانی و مدیرکل دفتر امور شهرداریها و شوراها افزود: خوشبختانه دستگاه های اجرایی همکاری خوبی با این شهرداری دارند و بزودی تکلیف زمین جایگزین زباله آمل مشخص خواهد شد.
وی با بیان اینکه همزمان با تعیین تکلیف زمین، موضوع سامان دهی زباله به صورت هاضم در مراحل پایانی قرارداردگفت: با عزم ملی و استانی که خوشبختانه با همراهی مسئولین شهرستان بویژه اعضای شورای اسلامی شهر بوجود آمده بزودی شاهد اتفاقات خوبی در خصوص یکی از مشکلات چند دهه اخیر شهرستان یعنی زباله خواهیم بود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران در جلسه مدیریت زباله شهرستان آمل با تاکید بر اینکه دفن زباله در محلهای غیراستاندارد از سوی شهرداریها پذیرفتنی نیست، افزود: با توجه به تجربیاتی که از مدیریت زباله در استان به دست آمده ، نباید اجازه دهیم محیط زیست استان بیش از شرایط موجود، آسیب ببیند.
مهدی رازجویان تصریح کرد: تفکیک زباله از مبدا نیاز به فرهنگسازی و جدیت بیشتر شهرداریهای استان دارد.
معاون استاندار مازندران ادامه داد: از توان تشکلهای مردم نهاد و بخش خصوصی که دانش بالایی در بحث مدیریت پسماند دارند باید بیش از گذشته استفاده شود.
رازجویان با اشاره به تاسیس سازمان مدیریت پسماند در استان، افزود: انتظار میرود این سازمان بتواند بحث زباله در استان را به شکل یکپارچه مدیریت کند.