حسن رنگرز بعدازظهر یکشنبه در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه طی هشت پروژههای مختلفی در سال جاری بهره برداری شده است، افزود: تا پایان سال جاری ۱۱۰ پروژه به بهره برداری میرسد.
وی با عنوان اینکه این پروژهها شامل زیرساختهای مختلف از جمله سالنهای ورزشی و غیره از گلوگاه تا رامسر است، گفت: سال گذشته ۲۷۰ سالن ورزشی در قالب ماده قانونی به بخش خصوصی اجاره شد تا بتوانند درآمدزایی ایجاد کنند.
وی یادآور شد: شیوع کرونا سبب بروز خسارتهای زیادی به بخش ورزش شد و بسیاری از سالنها توان پرداخت اجاره ندارند.
رنگرز شمار پروژههای نیمه تمام ورزشی را ۹۱ پروژه اعلام کرد و گفت برای تکمیل این پروژههای ورزشی نیمه تمام ۵۰۰ میلیارد تومان طبق فهرست بهای امروز اعتبار نیاز است.
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران با عنوان اینکه چنددهه طول میکشد تا بتوانیم پروژههای نیمه تمام را تکمیل کنیم، گفت: اتکای صرف به منابع دولتی گره گشای نخواهد بود و ما مکلف هستیم تا زیرساختها را در اختیار بخش خصوصی قرار دهیم تا مرمت، تکمیل و بهره برداری کنند.
توضیحات مدیرکل درباره زمین چمن استادیوم قائمشهر
رنگرز درباره وضعیت ورزشگاه وطنی که سبب تکدر خاطر مردم استان شده است، گفت: سالانه بخشی از اعتبارات تملک دارایی سرمایهای استان صرف استادیوم ورزشی وطنی میشود.
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران یادآور شد: بخش قابل اعتنایی از اعتبارات برای ورزشگاه وطنی هزینه میشود اما نگهداری سالنهای ورزشی در استان مازندران با توجه به نبود ردیفهای بودجهای بسیار سخت است.
وی یادآور شد: در پی سفر دکتر نوبخت ساخت سکوی ضلع غربی در دست ساخت است و ترمیم چمن ورزشگاه وطنی نیز در دستور کار قرار دارد.
رنگرز گفت: بهسازی، بازسازی استادیوم شهید وطنی به عنوان استادیوم خانگی تیم نساجی در استان یک اولویت به شمار میرود اما روند تخصیصها سبب میشود تا سرعت ما را کند میکند.
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران درباره وضعیت زمین قائمشهر در بازی پرسپولیس – نساجی گفت: تقاضای تعویق ۲۴ ساعته بازی را کرده بودیم ولی به دلیل تراکم برنامههای فدراسیون و حجم رقابتها امکان تعویق سخت شد و موافقت نشد.
وی با بیان اینکه زمین چمن نساجی مشکلی ندارد و مورد تأیید سازمان لیگ است، گفت: در سالهای اخیر به دلیل عملیات عمرانی زهکشی چمن دچار مشکل شد و با فوریت نسبت به حل آن اقدام میشود.
رنگرز با عنوان اینکه در گذشته در ورزشگاه وطنی چمن طبیعی داشتیم و تجربه خوبی نبود، گفت: نگهداری چمن طبیعی هزینهای ۱۰۰ میلیون تومان با تجهیزات قوی و وفق العاده نیاز دارد.