با ما همراه باشید

اجتماعی و انتظامی

از رشد اقتصادی 6 درصدی مازندران تا گلایه استاندار از سیما و منظر شهری نامناسب آمل

منتشر شده

در

آمل نیوز- قربانعلی مسافر / در هجدهمین سفر شهرستانی استاندار مازندران به آمل، حسینی پور از سیما و منظر شهری نامناسب انتقاد کرد و با اشاره به رشد اقتصادی 6 درصدی استان، از هدف گیری رشد اقتصادی 8 درصدی خبر داد.

یکی از حرکات زیبا و ابتکاری استانداری مازندران در دولت مردمی سیزدهم سفرهای شهرستانی و حضور در بین مردم مناطق دور و نزدیک استان است.

این حرکت جهادی که با هدف گره گشایی و حل مشکلات عمومی است، هجدهمین گام خود را در شهرستان آمل برداشت و مردم این شهرستان از ساعت 6 صبح تا ساعت 2 بامداد از نزدیک مسائل و مشکلات خود را با استاندار، معاونان استاندار، مدیران کل و رؤسای ستادی مازندران در میان گذاشتند.

سید محمود حسینی پور استاندار مازندران در قالب هیأت 80 نفری دیدار چهره به چهره و گفت وگوی بدون واسطه با مردم را در دستور کار قرار داد و در آئین افتتاح چندین پروژه عمرانی روستایی حاضر شد.

مدیران کل و رؤسای دستگاه های دولتی و اجرایی مازندران به عنوان نماینده تام الاختیار استاندار با حضور در میز خدمت و پنج روستای بخش های مختلف از نزدیک با مردم دیدار کردند تا در مجموع مشکلات و درخواست های حدود 300 روستای استان احصا و چاره اندیشی شود.

 

مازندران بر مدار رشد اقتصادی 6 درصد

مشکلات شهری و روستایی با حضور مسؤولان ارشد استانی در سفر به آمل بررسی، شناسایی و دسته بندی می شود تا با جمع بندی نهایی، تصمیم سازی کلی برای برون رفت در جلسه شورای اداری با حضور استاندار مازندران انجام شد.

بازدید از طرح های عمرانی و واحدهای تولیدی صنعتی، شهرک های صنفی، برپایی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و شرکت در جلسه شورای اداری برای جمع بندی مصوبات سفر از مهمترین برنامه ها بود.

استاندار مازندران در حاشیه سفر به آمل در جمع مردم و مسؤولان اظهار کرد: در دو سال عمر دولت مردمی سیزدهم اتفاقات خوبی در مازندران افتاد و در نخستین گام رشد اقتصادی منفی مازندران پس از 10 سال به رشد اقتصادی 4.1 تا پایان سال گذشته رسید.

سید محمود حسینی پور افزود: با هدف گیری رشد اقتصادی 8 درصد برای سال جاری تاکنون توانستیم به مرز رشد اقتصادی 6 درصد برسیم که این مهم از اقدام بسیار بزرگ است و از اتفاقات عظیم در حوزه اقتصادی محسوب می شود.

وی با بیان اینکه در حوزه کشاورزی هم یک ریل گذاری مناسب انجام شد، تصریح کرد: اگر قرار باشد ارزش واقعی تولیدات کشاورزی مازندران خودش را نشان دهد باید بازار صادراتی را پیدا کنیم.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه با تلاش شبانه روزی برای نخستین بار مسیر دریایی انتقال کالای کشاورزی همانند مرکبات با قرارداد لازم به کشورهای همسایه آغاز شد، بیان کرد: قطار صادرات و توسعه استان روز به روز سرعت می گیرد و می خواهیم بازار جهانی را برای تولیدات کشاورزی باز کنیم.

 

گشایش بازار جهانی کشاورزی مازندران برای نخستین بار از مسیر دریا

حسینی پور با اعلام اینکه گشایش بازار جهانی و کریدور شمال- جنوب برای حوزه کشاورزی نویدبخش آینده درخشان است، گفت: مازندران در دوره طلایی اقتصادی قرار دارد و باید بدانیم مشکلات اقتصادی یک شبه حل نمی شود هرچند در دوره اصلاح فرآیندها هستیم.

وی با بیان اینکه سد مخزنی هراز پس از مدت ها رکود در دو سال گذشته با تزریق بودجه پیشرفت اساسی داشت که می تواند انقلاب بزرگی در حوزه کشاورزی و آب شرب ایجاد کند، ادامه داد: امیدواریم این پروژه بزرگ مازندران تا پایان دولت با آبگیری به مسیر توسعه آمل کمک جدی کند.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه آب شرب رودخانه هراز بهترین آب با کیفیت بسیار بالای آزمایشگاهی است، متذکر شد: در حوزه استفاده از دانش بنیان می توان گفت که دهه های گذشته در آمل تنها یک واحد دانش بنیان فعال استانی داشتیم ولی امروزه این تعداد به 10 مجتمع دانش بنیان رسید و کارخانه علم و فناوری برای جوانان نخبه در مازندران آینده نزدیک راه اندازی می شود.

وی با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان مازندران به بیش از 125 شرکت ارتقا پیدا کرد، افزود: هم اکنون کارهای زیربنایی خوبی در دستور کار قرار دارد و با صنعتی کردن کشاورزی در حوزه های طیور، دام و تولیدات گیاهی می توان بخش زیادی از مشکلات را مرتفع کرد.

حسینی پور با اشاره به اینکه نرخ بیکاری مازندران روزگاری 8.7 درصد بود، گفت: در دو سال گذشت با روی کار آمدن دولت سیزدهم 223 واحد تولیدی و مرکز بنگاه های اقتصادی تعطیل شده و راکد در مازندران احیا شد که مشکلات عمده آنها بانکی بود همچنین با ورود میدانی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در همه شهرک های صنعتی حضور پیدا کرده و مشکلات مختلف رسیدگی شد.

 

فعالیت 125 شرکت دانش بینان توانمند در مازندران

وی با بیان اینکه امروزه نرخ بیکاری مازندران دو درصد از نرخ بیکاری کشور پایین تر آمده است، با اشاره به تأکیدات امام امت و رهبر انقلاب مبنی بر ما می توانیم، گفت: شهرستان آمل پایتخت صنعت مازندران است، هر کاری که ما در آن مقاوم بوده و ایستادگی داشته باشیم را به پیروزی رساندیم.

حسینی پور با بیان اینکه شهرستان آمل با دیگر شهرهای مازندران تفاوت زیادی دارد و جلوتر از برخی از آنها است، ادامه داد: آمل باید نقش تمدنی خود را در مازندران حفظ کند و با ورود نخبگان در حوزه های مختلف باید فرصت فکر کردن و ایجاد پایگاه قوی نخبه پروری به آنها داده شود.

وی با اعلام اینکه باید نقش محوری آمل در حوزه صنعت مازندران ارتقا یابد زیرا مازندران نیازمند صنعت قوی بوده و گردش مالی که در حوزه صنعت است در حوزه های دیگر نیست، بیان کرد: باید صنایع کشاورزی در مازندران تأمین شود که پاسخگوی نیاز همه دامداران، گردشگران، طیورداران و باغداران باشد.

استاندار مازندران با بیان اینکه صنایع آمل باید بتوانند نیازهای استان را پاسخگو باشند، یادآور شد: لازم است نقشه استراتژیک و طبیعت آمل در اختیار گردشگری قرار گیرد، باید دامنه های دماوند که کشورهای اطراف حسرت گذراندن یک ساعت در آن را دارند در حوزه توریسم قوی وارد شود و باید با وجود طبیعت بکر در روستاها گردشگری قدرتمند ایجاد اشتغال شود پس نباید به راحتی از این فرصت ها گذشت.

وی با اعلام اینکه باید هر خودروی مسافر که از مسیر مواصلاتی هراز وارد آمل می شود ۲۴ ساعت در این شهرستان اقامت داشته باشد، خاطرنشان کرد: در بسیاری کشورها ساعت ها نشست برگزار می شود تا برنامه ریزی کنند که گردشگر یک نیم روز در آن مکان بماند ولی به راحتی در مازندران با این همه زیبایی های خدادادی از کنار آن می گذریم و توجه نداریم.

 

گلایه استاندار مازندران از سیما و منظر شهری نامناسب در آمل

استاندار مازندران با بیان اینکه باید نسل جوان، دانشجویان و دانشگاه های مازندران پای کار بیایند تا استان متحول شود، در زمینه سیما و منظر شهری، گفت: آمل مقصد گردشگری است و باید سیما و منظر شهری مناسب داشته باشد که در این مسیر حتما باید مدیران شهری پای کار بیایند.

وی با بیان اینکه سیما و منظر شهری در آمل امروزه قابل قبول نیست و ورودی این شهرستان قدیمی و کهن در شأن تمدن مردم این شهرستان با تاریخ درخشان نخواهد بود، یادآور شد: مسیر ورودی شهر آمل از مسیر هراز باید درخور و شایسته طراحی شود.

نماینده عالی دولت در مازندران با اعلام اینکه مظهر اقتدار ایران مردم کشورمان هستند، افزود: اگر بخواهیم اقتدار کشورمان را که با عنایت خداوند و خون شهدا حفظ شده، متبلور کنیم باید بدانیم تبلور اراده مردم در انتخابات است و امسال با در پیش بودن انتخابات مجلس شوررای اسلامی و خبرگان رهبری بسیار طلایی و مهم است.

وی با بیان اینکه دشمنان تبلیغ دارند تا اقتدارمان را پایین بیاورند، ادامه داد: حضور حداکثری با شور و شعور در انتخابات می تواند همه توطئه ها را خنثی کند و باید مردم با حضور پرشور و حماسی همانند همیشه خاری در چشم دشمنان باشند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حماسه اسلامی ششم بهمن سال 1360 آمل و تشکیل ستاد استانی، متذکر شد: در وصیت نامه سیاسی الهی امام راحل تنها از یک شهر نام برده که شهر آمل و حماسه اسلامی ششم بهمن بوده است.

 

تبلور اراده مردم در انتخابات است

حسینی پور با بیان اینکه آمل از قدیمی ترین شهرهای ایران بوده و قطب صنعت، تولید، تجارت و اقتصاد است هرچند این شهر نقش ممتاز و بارز در کشاورزی دارد و پایتخت برنج ایران است تا در تولید مهمترین محصولات استراتژیک و عناصر اصلی سبد ایرانیان ایفای نقش کند.

وی با اشاره به ارزش آمل در حوزه ترابری، کشاورزی، گردشگری، صادرات، فعالیت های معدنی و صنعتی گفت: آمل از مهمترین شهرهای ایران بوده و معروف به شهر تاریخ و فلسفه است، در زمینه ورزش هم پهلوانان و ورزشکاران المپیکی زیادی را پرورانده است و جاذبه های تاریخی، طبیعی و گردشگری بیشمار را در خود جای داده است.

حسینی پور با اعلام اینکه بازار چهار سوق آمل از قدیمی ترین بازارهای کشور در هسته مرکزی شهر است که تاریخ آن به 900 سال قبل باز می گردد و نقش اساسی در تجارت و مبادله کالا داشت، خاطرنشان کرد: باید برای نسل جدید داشته ها و تاریخ مان بازگو شود زیرا نسل جدید از گذشته و تاریخ خود اطلاعات دقیق ندارد و امروزه در فضای مجازی سرگردان هستند پس باید نسل جوان تاریخ و تمدن بزرگ خود را بداند و به تاریخ دیرینه خود ببالد.

 

با تشریح تاریخ درخشان مازندران نسل جوان به گذشتگان ببالد

وی با اشاره به سند توسعه شهرستان آمل، ادامه داد: در سند آمایش مازندران نتوانستیم هنوز براساس جغرافیای استان و موقعیت ژئوپلوتیک استان که کریدور شمال- جنوب و شرق- غرب از آن عبور می کند مؤثر واقع شویم، اگر این نقش را یکی از کشورهای اروپایی یا عربی داشتند هم اکنون در دنیا زبانزد بودند.

حسینی پور با بیان اینکه خداوند به مازندران موقعیت جغرافیایی ویژه داده است ، گفت: جنگل، دریا، جلگه، جاده هراز به عنوان پرترددترین مسیر مواصلاتی کریدور شمال- جنوب و مناطق بکر از موهبت های بزرگ است که باید ببینیم چقدر توانستیم از آنها بهره بگیریم، چه برنامه ای برای آن داریم و سهم آمل از این کریدور چیست.

وی افزود: به غیر از یک مسیر سنتی نتوانستیم براساس تکنولوژی های نوین دنیا در حوزه تجارت و توانمندی های گردشگری و صنعتی گام برداریم.

استاندار مازندران با اعلام اینکه جوانان نخبه باید نسبت به آینده کشور مسؤولیت بیشتری را تقبل کنند، ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران صاحب فرهنگ و تمدنی است که توانست آن را صادر کرده و جهانی کند، تمدن و اصالت ایران و انقلاب اسلامی که کشورهای بزرگ آزادیخواه آرزوی آن را دارند باید الگوبرداری شود.

حسینی پور خاطرنشان کرد: فرهنگ ایثار شهادت، از خود گذشتگی و شهادت طلبی مردم کشورمان باعث شده که جبهه مقاومت با الگوگیری از انقلاب اسلامی دست به اقدامات اساسی بزند، امروزه دشمن از افق فرهنگی انقلاب اسلامی ایران ناامید است که این افق فرهنگی تمام دنیا را فرا گرفته و دنیا فرهنگ جمهوری اسلامی را پذیرفته است.

وی گفت: باید بدانیم امروز در میدان جنگ هستیم، ممکن است دشمن عده ای را از میدان به در کند ولی مهم خروجی انقلاب اسلامی است که جهان شمول شد.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.