با ما همراه باشید

سیاست

نواختن زنگ حماسه و مقاومت 6 بهمن آمل در مدارس مازندران

منتشر شده

در

آمل نیوز- قربانعلی مسافر / زنگ حماسه و مقاومت به مناسبت چهل و دومین سالگرد حماسه اسلامی ششم بهمن سال 1360 مردم شهرستان آمل صبح امروز به صورت همزمان در مدارس مازندران به صدا درآمد.

زنگ حماسه و مقاومت به مناسبت چهل و دومین سالگرد حماسه اسلامی ششم بهمن سال ۱۳۶۰ مردم دیار هزار سنگر صبح امروز در مدرسه پسرانه ششم بهمن به صدا درآمد.

زنگ حماسه و مقاومت همچنین به صورت همزمان در تمام مدارس مازندران به صدا درآمد و دانش‌آموزان استان از چگونگی واقعه ششم بهمن، انگیزه و اهداف دشمنان اسلام و کمونیست‌ها برای انتخاب آمل، وضعیت مقاومت مردم، تعداد شهید و مجروحان این حادثه حماسی اطلاع پیدا کردند.

استقبال پرشور گروه پیشتازان از خانواده شهدا و رزمندگان ششم بهمن از نکات قالب توجه این مراسم بود، همچنین مرشدخوانی نوجوان مازندران با نوای طبری و گروه سرود دانش آموزی از دیگر برنامه‌ها بود.

امام جمعه آمل در این مراسم با بیان اینکه راویان و حماسه سازان ششم بهمن در مدارس و دانشگاه ها به تشریح این رویداد مهم می‌پردازند، اظهار کرد: حماسه ششم بهمن برگ زرین و پرافتخار از دیار علویان که در تاریخ انقلاب اسلامی برای همیشه ثبت و درج شده است.

حجت‌الاسلام ابراهیم یعقوبیان با اعلام اینکه آملی‌ها در کمتر از یک نیم روز با تقدیم ۴۱ شهید بساط کمونیست‌ها را برای همیشه در تاریخ درهم پیچیدند، افزود: در مراسم محوری سالگرد شهدای ششم بهمن که بعد از نماز مغرب و عشا روز پنج شنبه در مصلی میربزرگ برگزار می‌شود، آیت الله صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام مهمان ویژه است و به سخنرانی می‌پردازد.

وی با اعلام اینکه لازم است تا نسل جوان، نوجوان، دانش آموزان و دانشجویان به مطالعه ابعاد مختلف حماسه اسلامی ششم بهمن بپردازند و از دلیرمردی، بصیرت، شجاعت، دشمن شناسی، دشمن ستیزی و شهادت طلبی مردان و زنان این دیار الگو بگیرند، تصریح کرد: ششم بهمن مهمترین و اثرگذارترین رویدادهای روزهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی بوده است.

امام جمعه آمل با بیان اینکه مردم همیشه در صحنه این شهرستان خودجوش بدون سازماندهی دولتی و سلاح با فطرت پاک مقابل کمونیست‌ها ایستادند، متذکر شد: کمونیست‌ها به خیال خام خود همراهی مردم آمل را در کنار خود تصور می‌کردند و آنالیز غلط از مردم داشتند، آنها می‌خواستند با تصرف آمل، به شمال ایران و کل کشور احاطه پیدا کنند ولی در ارزیابی غلط سیلی بسیار سنگین از مردم دیار هزار سنگر خوردند که باعث نابودی شان شد.

یعقوبیان گفت: آمل تاریخ ژرف و شگرف دارد و با بیش از یک هزار و ۲۰۰ سال قدمت در تشییع نخستین مرکز حکومت شیعی علویان پس از حکومت امام علی(ع) است.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.